Aromele de vară în parfumurile bărbătești

Parfumul poate spune foarte multe despre cel care îl poartă. Și pentru că este vară, alegem să purtăm arome ușoare, lejere și proaspete.

Îți propunem mai jos 5 parfumuri bărbați de vară, care cu siguranță te vor scoate în evidență în orice situație.

Aromele de vară în parfumurile bărbătești

HUGO BOSS Boss Bottled Infinite

Este primul parfum din seria Hugo Boss care utilizează tehnologia “diamond technology”, ceea ce face ca notele de top și de mijloc să dureze mai mult pe piele. Aroma acestuia se deschide cu note revigorante de mandarine și măr, amestecate cu scorțișoară și salvie. Notele calde și aromate de patchouli, rozmarin și lavandă dansează frumos în inima parfumului. Lemnul de măslin, combinat cu lemnul de santal, creează o nota de baza netedă și adâncă care se face auzită mult timp.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Parfumul este ca o briză răcoritoare care miroase a aventură. Aroma acestuia vorbește despre caracterul celui care îl poartă. Cu siguranță este un bărbat încrezut în sine care nu se teme de obstacole. Parfumul se deschide cu note de bergamotă, grapefruit, ienupăr și mandarină suculentă de pe tărâmul sicilian. În inima aromei trandafirul brazilian este înconjurat de rozmarin și piper, iar spre final auzim note rafinate de mosc, muşchi de stejar și tămâie. Parfumul este unul care cu siguranță își merită prezența.

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne Bleue
Este un parfum plin de mister și pasiune care a fost inspirat de caracterul masculin plin de putere și seducție. Aroma se deschide cu note de citrice suculente, învelite într-un voal picant de piper negru. Inima dezvăluie acorduri de mare, note de cimbru, lavandă, muşcată și măr, iar la baza aromei stau note calde și luxoase de cedru, pachouli și santal.


BVLGARI Aqva pour Homme
Aroma acestuia a fost inspirată din puterea și frumusețea naturii. Este un parfum destinat bărbaților plini de energie. Aroma luminoasă la început dezvăluie note de portocale și mandarine, devenind treptat mai saturată, datorită notelor de alge marine, florilor de bumbac și lavandă auzite în inima compoziției. Baza aromei este constituită din note de ambră cenuşie, cedru roșu de Virginia și note lemnoase. 

Dior Sauvage
Apa de toaletă, cu aroma predominantă de ferigă, a fost creată special pentru persoanele cu fire rebelă. Notele de vârf de piper sichuan încing atmosfera, care se împletește perfect cu o bergamotă proaspătă și sclipitoare. Pe corp, aroma apei de toaletă este dezvăluită de baza de ambroxidă, care vorbește despre stabilitate. Christian Dior Sauvage este aroma bărbatului liber și fără limite. Acesta cucerește orice femeie, în mod fulgerător și pasional.

Vara este despre plimbări lungi de noapte, vacanțe și multă culoare. Indiferent de felul în care îți petreci vara, parfumul este accesoriul care va completa perfect stilul tău.

 

 

 

Spune-ne opinia ta