Anunț angajare FORMENS

Anunț angajare FORMENS

Formens Botoșani, Locul 1 în Topul Național al Firmelor de Confecții și cel mai mare angajator privat din județ, ca urmare a extinderii capacității de producție, angajează personal pentru biroul tehnic din Botoșani pe următoarele posturi:

2 posturi: Modelieri / Creatori de tipar

 

2 posturi: Tehnicieni de produs (cunoștințele de lucru cu Adobe  Illustrator sau Corel)

Cunoștințele de lucru cu Adobe  Illustrator sau Corel, deși nu sunt obligatorii, pot constitui un avantaj.

Relații la sediul Formens din Botoșani Calea Națională nr 30 C, sau trimite-ți un CV la hr@formens.ro

Producătorul de costume bărbătești a pus Botoșaniul pe harta internațională. Cu un portofoliu de peste 300 de clienți externi cu renume în domeniul modei pentru bărbați (Boggi Milano, Hacket London, Eden Park Paris s.a.m.d.) fabrica din Botoșani operează după sisteme de lucru de cel mai înalt nivel, cu linii de producție echipate cu aparatură modernă, computerizată.

Poziționată într-o zonă cu tradiție în industria confecțiilor, prima fabrica din Romania a grupului Formens producea primul sau costum in anul 1999. Astăzi, Formens este una din cele mai mari companii din Botoșani și deservește peste 300 de clienți internaționali. Cu un spațiu de producție în Botoșani de 15000m², dispus pe 3 linii de producție, unul în Dorohoi de 6000m², cu 2 linii de producție și peste 1000 de angajați, Formens produce anual peste 1.000.000 de costume exportate în 33 de țări.