ACUM: Peste 20 de botoșăneni lăsați în mijlocul drumului Iași-Botoșani, după ce un microbuz Lyk s-a defectat

ACUM: Peste 20 de botoșăneni lăsați în mijlocul drumului Iași-Botoșani, după ce un microbuz Lyk s-a defectat

Un microbuz al companiei Lyk s-a stricat pe traseul Iași-Botoșani, lăsând peste 20 de botoșăneni în mijlocul drumului, unde sunt nevoiți să facă autostopul.

Plecarea din municipiul Iași s-a făcut la ora 16:45, iar sosirea a fost programată pentru ora 18:30. În apropiere de localitatea Cîrniceni, motorul a cedat, iar pasagerii au fost evacuați, după mai multe încercări ale șoferului de a remedia problema.

Cei 22 de călători au predat biletele și au luat banii înapoi, fiind, în aceste momente, situați pe marginea drumului, în speranța că vor găsi mijloace de transport la ocazie pentru a ajunge la destinație

"Am făcut tot ce am putut, dar problema tehnică nu ține de mine. Azi i-au făcut softul (n. r.: conducerea companiei), dar se pare că degeaba. Este posibil să fim tractați mai târziu, de către un coleg, poate reușim să pornim motorul", a spus șoferul microbuzului Lyk.

"Să ne lase așa, în mijlocul drumului, la voia sorții, chiar e dezastru. Și nu este prima dată când se întâmplă una ca asta", spune doamna Violeta, pensionară.

Până ca situația să fie soluționată, clienții acestui operator de transport sunt blocați în mijlocul drumului și fac autostopul!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
447

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...