Accident grav: Copil mort sub rotile unui Touareg! FOTO

Accident grav: Copil mort sub rotile unui Touareg! FOTO
Copil accidentat mortal pe Aleea Dreptatii din municipiul Botosani, in zona Grivita! Conducatoarea auto are nevoie de protectia fortelor de ordine, pentru ca rudele furioase sa nu ajunga la ea.

Copilul, in varsta de 7 ani, a fost prins sub rotile unui autoturism Touareg inmatriculat in Italia. La volan se afla o femeie.

Accidentul s-a produs pe o straduta laterala de langa un bloc. Copilul fiind prins sub roti, nu mai avut nicio sansa. Medicii sositi la scurt timp au constatat decesul minorului.

La fata locului sunt rudele copilului, aflate in stare de soc.

Soferita, o femeie in varsta de 36 de ani, nu a coborat din masina implicata in accident, jandarmii si politistii asigurandu-i protectie impotriva furiei rudelor copilului.

La fata locului a sosit si o echipa de criminalisti.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
299

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
514

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
151

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...