19 subofițeri noi la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - FOTO

19 tineri care au absolvit Școala de subofițeri de pompieri și de protecție civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, promoția 2017, sunt de acum angajați ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. 

19 subofițeri noi la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - FOTO

Aceștia au fost repartizați la ISU Botoșani începând cu data de 21 decembrie. Potrivit col. Cristian Amarandei, șeful ISU Botoșani, toți cei 19 subofițeri vor fi încadrați pe funcții operative în cadrul celor două subunități de intervenție.

"11 dintre ei au fost repartizați la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, pentru că deficitul de personal era mai mare, iar 8 au fost repartizați la Detașamentul de Pompieri Botoșani", a precizat col. Cristian Amarandei.

Cei 19 subofițeri au fost prezentați în cadrul unei ședințe festive de final de an la care a participat și prefectul Dan Șlincu. 

"Aș vrea să îi felicit și să le mulțumesc că au ales această meserie de pompier. Sunt sigur că trebuie să aveți anumite calități pentru a practica această meserie, aveți de la cine învăța, noii voștri colegi, mai vechi în această meserie, pentru că sunt oameni cu experiență, devotați muncii de pompier. Vă doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ieșiti la pensie din această meserie. Îmi doresc să vă încadrați cât mai bine în acest Inspectorat", a fost mesajul reprezentantului Guvernului în teritoriu. 

17 dintre absolvenți nu sunt din județul Botoșani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Consiliul Judeţean a făcut public proiectul de buget, pe 2018. Ce sume vor fi alocate!

Luni, 22 Ianuarie 2018
366

Consiliul Judeţean Botoşani a făcut public proiectul de buget pentru anul 2018, care urmează a fi aprobat de aleşii judeţeni după perioada de dezbatere publică.Potrivit documentului, venit...

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

Luni, 22 Ianuarie 2018
2986

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculu...

Lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene, cu bani de la CNI

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1001

Consiliul Judeţean Botoşani va primi anul acesta bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru lucrări de consolidare pe două drumuri judeţene unde sunt probleme din cauza alunecăr...