Preot din Botoşani, bănuit că şi-a ucis tatăl! FOTO

Preot din Botoşani, bănuit că şi-a ucis tatăl! FOTO

 Apartamentul in care a fost gasit cadavrul, sigiliat de politisti  

Un preot de la o parohie din judeţul Botoşani este bănuit că şi-a ucis tatăl, anunţând chiar el, sâmbătă seara, la 112 că părintele său nu mai trăieşte. Oamenii legii ajunşi la adresa indicată de preot au găsit un bărbat de 60 de ani, decedat.

Preotul Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, paroh la Biserica din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, a sunat sâmbătă seara, puţin după ora 20.00, la 112, anunţând că tatăl său care locuieşte într-o garsonieră de la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului este mort. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constat că cele spuse de bărbat se confirmă.

Preotul le-a povestit oamenilor legii că în data de 31 decembrie a avut un conflict cu tatăl său, Liviu Andricioaei, în vârstă de 60 de ani, din câte se pare cei doi luându-se la bătaie după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, iar fiul a părăsit la un moment dat locuinţa. Acesta a revenit la garsonieră pe 3 ianuarie iar când a intrat şi-a găsit tatăl fără suflare.

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii, iar cadavrul bărbatului a fost ridicat de Medicina Legală, în urma efectuării necropsiei medicii legisşti urâmd a stabili cauzele decesului.

Preotul Daniel Marius Andricioaei a fost dus la audieri, unde le-a povestit anchetatorilor cele petrecute, spunând că şi tatăl său l-a ameninţat cu moartea. 

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, în funcţie de rezultatul necropsiei urmând a se face şi încadrarea juridică a faptei şi se va stabili şi dacă se va lua vreo măsură faţă de preot.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
147

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
88

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
179

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...