Politist local, gasit inconstient langa o cale ferata! FOTO

Politist local, gasit inconstient langa o cale ferata! FOTO

 Arhiva  

Un politist local in varsta de 44 de ani din mun. Dorohoi a fost gasit, joi dimineata, inconstient pe o carare din apropierea liniei ferate din Gara Dorohoi.

Barbatul a fost vazut de un trecator zacand plin de sange, omul sunand la 112. O ambulanta s-a deplasat la fata locului si l-a preluat pe barbat, acesta fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani.

Petru C. prezinta o rana la nivelul capului, acesta fiind in coma.



Politistii au deschis o ancheta in acest caz şi încearcă să afle dacă dorohoianul a fost victima unei agresiuni sau s-a întâmplat altceva. 

"Am fost informati ca a fost gasit in zona Garii si transportat de urgenta la spital cu leziuni in zona capului. Momentan se fac cercetari. Nici noi nu stim mai multe. Abia am ajuns la spital si am incercat sa discutam cu sotia, dar doamna este in stare de soc si vom incerca sa aflam mai multe. Politistul era in timpul liber. Ancheta este in desfasurare.", a declarat inspectorului Costel Foca, din cadrul Politiei Locale Dorohoi.



Din cate se pare Petru C. avea asupra sa un telefon si o suma de bani, care ar fi disparut.

"Pacientul este intr-o stare grava. A fost transferat de la Spitalul Dorohoi la Spitalul Judetean. Prezinta un traumatism cranio-cerebral deschis, coma de gradul II-III, multiple plagi escoriate la nivelul antebratelor", a declarat medicul Eduard Gurau, din cadrul SJA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...