INCENDIU din cauza unui fulger! O gasoniera a fost distrusa! FOTO

O garsoniera din municipiul Botosani, aflata la etajul 1 intr-un bloc de pe strada Cornisa, a fost distrusa, joi dimineata, de un incendiu care a izbucnit de la un fulger.

Proprietarul locuintei nu a dormit acasa noaptea trecuta, iar cand s-a intors in aceasta dimineata si-a gasit garsoniera plina cu fum. Speriat, barbatul a intrat repede pentru a-si scoate din interior lucrurile, in timp ce vecinii au sunat la 112.

Proprietarul a fost la un pas de a se intoxica in garsoniera din cauza fumului si chiar daca vecinii i-au pus o scara la geam, acesta a refuzat sa coboare pentru a-si salva bunurile.



Un echipaj de pompieri a ajuns de urgenta la fata locului, reusind sa lichideze incendiul.

In zona au ajuns si politistii, dar si reprezentantii de la E-On si asta pentru ca, potrivit pompierilor, cauza probabila a incendiului a fost un fulger, care s-a descarcat in instalatia electrica. 

Barbatul avea in priza un televizor, iar de acolo pana la un incendiu nu a mai fost decat un pas.


(Fulger surprins in noaptea de miercuri spre joi in municipiul Botosani)

Proprietarul garsonierei nu a mai putut salva un televizor si mai multe elemente de mobilier, care au ars in incendiu. Acesta va fi nevoit sa-si renoveze complet locuinta.

FOTO:













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noi oportunități de dezvoltare pentru municipiul și județul Botoșani!

astăzi, 17:15

Proiectul, în valoare de 15,91 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional de transport PT 2021-2027 și prevede abordarea integrată a transportului de persoane tip navetă pe i...

(P) Importanța licenței cazinourilor online: Cum verifici siguranța platformelor

astăzi, 16:36

În lumea fascinantă a jocurilor de noroc online, siguranța și încrederea sunt esențiale. Cu toate acestea, navigarea prin multitudinea de opțiuni poate fi copleșitoare, mai ales pent...

Mesajele de avertizare a populației și tehnologia utilizată! (Video)

astăzi, 16:21

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență ne aduce la cunoștință metoda prin care este difuzat un mesaj de avertizare a populației.    Operatorul Sistemului RO-ALERT are la ...