UPDATE! Mama a cinci copii, injunghiata de un adolescent! FOTO

UPDATE! Mama a cinci copii, injunghiata de un adolescent! FOTO

 O femeie in varsta de 37 de ani, din localitatea Tudora, a ajuns, duminica dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost injunghiata cu un cutit.

Principalul suspect este un adolescent din aceeasi localitate cu femeia, in varsta de 16 ani. In urma cu ceva timp, fiul femeii si baiatul de 16 ani au avut un conflict, cel din urma amenintand intotdeauna, dupa cum a spus sotul femeii, ca il va prinde si il va bate.  

 Cei doi soti si fetita lor de 9 ani se intorceau duminica de la nasii de cununie, la care au fost in vizita. In apropierea parcului din Tudora, acestia l-au vazut pe baiatul care ii tot necajeau copilul. Femeia a coborat din caruta si a mers la adolescent sa ii spuna sa ii lase fiul in pace, moment in care acesta a scos un cutit si a injunghiat-o, dupa care a fugit.  

"In drum spre casa, in apropierea parcului, l-am zarit pe cel care mi-a batut copilul acum doua saptamani, pus de altul de 19 ani care nu indraznea sa imi bata copilul. Nevasta mea mi-a spus sa stau eu cu fetita in caruta ca merge ea sa il intrebe ce treaba are cu baiatul meu. El nu a stat la discutii si a inceput sa dea in ea pe o parte si pe alta. Cand am vazut, am fugit repede sa vad de ce da in ea, neobservand pe moment ce are in mana. Am inceput sa dau cu biciul la picioare sa imi pot scoate nevasta din mainile lui si el a luat-o la fuga. Atunci am vazut ca sotia mea era injunghiata", a povestit sotul femeii.

Localnicii spun ca adolescentul a mai facut probleme in sat, fiind agresiv, chiar de curand fiind amendat de Politie dupa ce a provocat un scandal.

O ambulanta a transportat-o pe femeie la spital, aceasta fiind dusa direct in sala de operatie.

"Pacienta prezenta un traumatism prin agresiune. Prezenta doua plagi injunghiate, una in regiunea hemitoracica stanga si una in regiunea abdominala. Pacienta a fost stabilizata si transportata la spital pentru ingrijiri", a declarat medicul Eduard Gurau, din cadrul Serviciliul Judetean de Ambulanta Botosani.

Femeia are acasa cinci copii cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani.  Politistii au deschis o ancheta in acest caz, si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie femeia vor face incadrarea juridica a faptei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
828

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
261

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
227

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...