VILA fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă a fost spartă! Vezi ce au luat hoţii

VILA fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă a fost spartă! Vezi ce au luat hoţii

Casa în care locuieşte consilierul local Florin Ghiorghiţă, în cartierul Cişmea, a fost călcată de hoţi săptămâna trecută.

Hoţii au furat mai multe bunuri din locuinţa acestuia, repectiv un laptop, o tabletă, o cameră video. În momentul în care a fost dată spargere, în locuinţă erau copiii consilierului local, dar şi soacra acestuia, dar aceştia dormeau.

“Au intrat în casă cred că pe o uşă care era descuiată. Era în jur de ora 22.00 şi acasă erau o parte dintre membrii familiei. Eu nu eram acasă. Au furat aparatură electronică. Au lucrat ca nişte profesionişti", a declarat Florin Ghiorghiţă care a mai spus că cei care i-au pătruns în casă au mers exact unde îşi ţinea el documentele şi laptopul.




Florin Ghiorghiţă a sesizat imediat Poliţia, care a deschis o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a hoţilor.  

După acest incident, fostul viceprimar a luat decizia de a-şi monta un sistem performant de securitate.        

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
28

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...