Raluca Elena Ursu s-a calificat in finala Next Star - FOTO, VIDEO

Raluca Elena Ursu s-a calificat in finala Next Star - FOTO, VIDEO
Botosaneanca Raluca Elena Ursu s-a calificat joi seara in marea finala a concursului de la Antena 1, Next Star, lasand juriul fara cuvinte.

Eleganta, rafinata si foarte talentata, Raluca a interpretat piesa "Don`t rain on my parade" - Barbara Streisand, iar juriul a reactionat pe masura interpretarii si a trimis-o in finala care va avea loc pe 12 decembrie.  

Raluca are 12 ani si este eleva la Liceul de Arta "Stefan Luchian" Botosani. Ii place sa cante, sa danseze, sa picteze si uimitor pentru o pustoaica de varsta ei, nu e pasionata de calculator pentru ca "o oboseste".  



"A facut show pe piesa ei si a fost interesant si ca numar pentru concursul din aceasta seara, pentru ca de mult n-am mai avut genul acesta cu care Raluca a castigat", a spus Maria Carneci.  

"Poate interpreta muzical, poate face cabaret. A cantat perfect, a si dansat si a fost foarte stapana pe ea pe scena", a fost reactia lui Pepe.  



"Ca si grad de dificultate a ales ceva aproape imposibil pentru un copil", a precizat Connect`R.  

"E foarte buna si sper ca in finala sa aleaga ceva ce va fi si foarte cunoascut, pentru ca e important.", a spus si Lora.  

Alaturi de Raluca Ursu, in marea finala de pe 12 decembrie va fi o alta botosaneanca, Oana Tabultoc, care a ajuns si ea in finala dupa ce a castigat editia a VII-a.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

astăzi, 22:04
49

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
42

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
51

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...