HSR pierde unele procese din cauza politistilor locali

HSR pierde unele procese din cauza politistilor locali
Firma HSR se confrunta cu o avalansa de procese, zeci de astfel de actiuni fiind deschise lunar de cei carora li se blocheaza rotile masinilor.

Juristii firmei HSR sustin ca o buna parte dintre procese sunt castigate de societate, dar sunt si situatii in care instanta da castig de cauza reclamantilor, ca urmare a unori erori facute de catre agentii constatatori din cadrul Politiei Locale.

“Unele procese au mai fost pierdute si din cauza celor de la Politia Locala care ori din nestiinta, ori din slaba pregatire, au omis anumite elemente din cadrul procesului verbal, nu au completat rubrica “alte mentiuni", au completat gresit CNP-ul sau au uitat sa semneze in dreptul agentului constatator", a spus Cezar Nicuta, juristul HSR.

Acesta a precizat ca motivele invocate de petenti sunt dintre cele mai diverse, insa cand ajung in instanta acestia nu pot proba cele invocate.

“Toata lumea face contestatii. Lunar, sa zicem ca sunt 100 de blocari, in jur de 70 dintre acestea sunt contestate. Unii fac contestatii puerile, ca li s-a defectat masina si cand vin la instanta nu aduce nimeni niciun act din care sa rezulte ca s-a defectat, altul ca ii plangea copilul", a adaugat juristul HSR.

Au fost si cazuri in care HSR nu a putut proba in instanta cu fotografii, ca urmare a faptului ca hardurile pe care acestea erau stocate s-au defectat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
87

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
21

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
50

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...