Barbat calcat de o caruta! Si carutasul si victima erau beti

La data de 03.12.2011, orele 16.36, F. Ioan de 38 ani din comuna Broscăuti, în timp ce conducea atelajul cu tractiune animală neînregistrat pe D.C. în localitatea Broscăuti, surprinde si accidentează pe P. Costel de 62 ani, din aceeasi localitate care se deplasa pe partea carosabilă aproximativ pe mijlocul drumului, trecând cu atelajul peste el.
        
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a lui P. Costel, care a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
        
F. Ioan a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1,20 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar lui P. Costel în urma testării, a rezultat 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
        
Cei doi au fost condusi la Spitalul Mun. Dorohoi pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea  stabilirii alcoolemiei.
        
Fată de F. Ioan se efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infractiunii de “vătămare corporală din culpă,  urmând a se propune solusie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de trenuri vor staționa timp de o oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anunțul făcut de CFR

Saturday, 26 October 2024

Potrivit administratorului de infrastructură feroviară publică, activitatea de transport feroviar va trece, începând de duminică, 27 octombrie 2024, la ora Europei Orientale, ora 04:00...

Un român s-a cățărat pe clădirea unei gări din Italia după ce i-a fost furat telefonul!

Saturday, 26 October 2024

Un bărbat de naționalitate română a băgat în alertă autoritățile din Milano, Italia, în jurul orei 18:30 de vineri, 25 octombrie 2024, relatează Rotaliannul, care citează Co...

Robert are nevoie de noi! Fiecare gest contează enorm!

Saturday, 26 October 2024

Timpul nu este de partea lui. Greu încercat de boală, Robert Daniel are mare nevoie de sprijinul nostru pentru a scăpa de suferința cumplită. Fiecare donație, fiecare gest contează enor...