Ministrul Daniel Funeriu, demis pe Facebook

Ministrul Daniel Funeriu, demis pe Facebook
Elevii care au picat bacalaureatul au găsit o metodă prin care să se răzbune pe ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu. Pe Facebook au fost create comunităţi şi evenimente în care ţinta este ministrul. "Să-l dăm jos pe Funeriu", "Demisia, Daniel Funeriu!" sunt doar câteva titluri virtuale date de către elevi după ce şi-au văzut notele de la bacalaureat.

Zece pagini au fost create pe Facebook cu titluri împotriva ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, scrie Realitatea.net.

Ciprian Chiriac, unul dintre "fondatorii" comunităţii explică:  "Acest eveniment este creat cu scopul de a se strânge cât mai multe voturi pentru aprobarea petiţiei prin care actualul ministru al Învăţământului Daniel Funeriu să fie demis. Vrem oameni competenţi la conducerea ministerui, nu agramaţi ca domnul Daniel Funeriu."

Peste 1.500 de persoane au votat aceste petiţii şi au criticat examenul naţional.



"Domnule Funeriu sper că acum sunteţi multumit pentru că din cauza dumneavoastră aproape jumătate din elevii din ţară au picat, iar Europa după ce că ne consideră proşti, acum ne consideră şi mai proşti, o ţară de rataţi, părerea mea", a scris Răzvan Cioabă.

"La Bac parcă eram la puşcărie: camere web, doi profesori speriaţi, elevi crispaţi, atmosfera de înmormântare... şi mai vrem să luăm bacu`", a spus un alt elev.

"Funeriu e un fel de Dandanache (că tot a picat genul dramatic la proba de limba română)... Oare pe a cui scrisoare a avut-o, de a ajuns ministru?", se întreabă un alt elev.

Totuşi sunt şi elevi care sar în apărarea ministrului Funeriu şi consideră că ai lor colegi ar trebui să mai pună mâna pe carte.

"De când sunt elevă, acesta este primul an în care am văzut cu ochii mei că se face dreptate şi în rândul elevilor !!! Felicitări !!!!!!!!" , a scris Andreea-Dana.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
761

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
245

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
202

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...