Grand Prix pentru Codruta Barariu, la Chisinau! - AUDIO

Grand Prix pentru Codruta Barariu, la Chisinau! - AUDIO
Succes excepţional al Codruţei Barariu la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii "Micul Prinţ", desfăşurat în perioada 27-31 mai 2011, la Chişinău, unde artista din Botoşani a caştigat Marele Premiu - GRAND PRIX cu melodia Hora din Moldova!

Peste 50 de tinere talente din diferite ţări au participat la una dintre secţiunile: Cântec, Dans, Poezie, Duete, Instrumentişti, Tineri compozitori.

Ediţia a XVIII-a Concursului a fost dedicată aniversării de XX de ani de la proclamarea independenţei R.Moldova şi s-a desfăşurat sub patronajul Preşedinţiei R.Moldova.

Duminică, 29 mai 2011, la Palatul Naţional din capitala Moldovei a avut loc Concertul de Gală şi Decernarea Premiilor Festivalului-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii "Micul Prinţ".



Grand Prix a fost cucerit de Codruţa Bianca Barariu, din Botoşani, România (la prinţese), şi de
Viorel Vrânceanu, Cupcini, Edineţ, R.Moldova (la prinţi).

La finele Concertului de Gală şi decernarea Premiilor, Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi a oferit o recepţie, o cină festivă pentru toţi cei peste 50 de participanţi în concurs.

Codruţa Barariu este elevă a Şcolii 10 din Botoşani şi componentă a Grupului Voces din Dorohoi, coordonat de Paul Mihai Ciprian.

ASCULTA AICI MELODIA CU CARE CODRUTA A CASTIGAT MARELE PREMIU LA CHISINAU!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
120

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
80

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
77

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...