Salarii marite pentru mai multi dascali, pe luna martie!

Salarii marite pentru mai multi dascali, pe luna martie!
Dupa ce Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat ca luna aceasta vor primi salariile marite cu 33% doar cadrele didactice care au deja hotarari definitive si irevocabile, nu si cele care au certificate constatatoare, conducerea Sindicatului Invatamantului Preunversitar a solicitat Tribunalului Botosani redactarea hotararilor judecatoresti in regim de urgenta.

Potrivit celor prezentate de Maria Tirpigan, liderul Invatamantului Preunversitar Botosani, scolile care au obtinut pana acum hotarari judecatoresti in regim de urgenta sunt cele din Avrameni, Dimacheni, Dumbravita-Ibanesti, Leorda, Todireni, Scoala 6 Botosani si SAM Roma.

"Cu certificate constatatoare mai sunt Scoala "Leon Danaila" din Darabani, Liceul "Alexandru Vlahuta" din Sendriceni si Gradinita 14, insa si acestea vor avea maine (n.r marti) hotarari judecatoresti", a declarat Maria Tiprigan, liderul Sindicatului Invatamantului Preunivesristar Botosani.

Profesorii care au castigat majorarile salariale in instanta se vor putea bucura de cresterea de 33% doar pana la aparitia legii care plafoneaza salariile din educatie. Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului asupra proiectului de lege privind salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
58

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
508

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
232

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...