Ziua Olimpică marcată, sâmbătă, la Cornișa (Foto-Video)

Ziua Olimpică marcată, sâmbătă, la Cornișa (Foto-Video)

Zi deosebită pentru sportul botoșănean. Internațional Olympic Sports Day a reunit copii, tineri, părinți și profesori, oameni de sport din Botoșani pentru a celebra mișcarea în aer liber, sportul, stilul de viață sănătos.

„Mulțumim tuturor participanților la această manifestare, copiilor și profesorilor care s-au mobilizat în mod exemplar . Mulțumim partenerilor organizatori, Comitetul Olimpic și Sportiv Român-Academia Olimpică Româna, reprezentat de Directorul filialei Botoșani, profesor Elena Alecsa, Ministerul Tineretului și Sportului, reprezentat de domnul Subsecretar de Stat Radu Lebădă, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani reprezentat la eveniment de domnul Inspector General,  profesor doctor Daniel Botezatu, Inspector General Adjunct, domnul profesor Paul Octav și Inspector de Specialitate, domnul profesor Cristian Gherasim.

 Mulțumim pentru largul suport în organizare și participare. În încheiere menționăm și inimoasa echipa a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani reprezentată de Director Executiv ec. Radu Humelnicu, Șef Compartiment Sport domnul Dorel Budai-Ungureanu și Inspectori de Specialitate Ana Țepeș și Radu Anghel. Gazdei noastre de astăzi, Complexul Cornișă Aqua Sport&Spa Botoșani condus de domnul Director Eugen Țurcanu  îi dorim o vara plină de evenimente frumoase și vreme cât mai bună! O vacanță cu sport, voie bună și bucurii tuturor!”, au declarat reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani.

Competitorii au participat la o tombolă unde au fost câștigate numeroase premii constând în ochelari de soare, șepci și brelocuri, toate cu însemne olimpice.

Ziua Olimpică a fost marcată, joi, și în Parcul orașului Săveni. La eveniment  au participat elevii claselor a VII-a, a VIII-a, a X-a și a XII-a din cadrul  Liceului Teoretic „Dr. M. Ciucă”. Activitățile desfășurate au fost cros, șah și desen.









 

 

 

Spune-ne opinia ta