FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

FC Botoșani a început perioada de transferuri. Clubul a fost forțat de plecările lui Keyta, Rodriguez și Ashkovski și a trebuit să bifeze primele veniri.

Primul jucător adus este Andrei Dragu, transfer pe care Știri.Botoșani l-a anunțat încă din februarie. Fotbalistul de 21 de ani nu mai este eligibil pentru regula U21, însă este unul dintre cei promițători tineri din liga secundă. Acesta avea o clauză de reziliere de 1 milion de euro, însă a rămas fără contract, după 4 ani în care a evoluat la Viitorul Tg-Jiu.

”Fundașul stânga Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 4 ani. Născut în Târgu Jiu, Andrei Dragu a evoluat în 30 de meciuri pentru Viitorul Târgu Jiu de la începutul lui 2018 în Liga a două și a marcat trei goluri”, este mesajul clubului, pentru fotbalist.

Al doilea transfer este cel al mijlocașului Martin Remacle. Crescut de Standard Liege și Torino, Remacle a evoluat, în sezonul precedent, pentru FC Voluntari și Pandurii Tg-Jiu, marcând 4 goluri în 21 de meciuri jucate în primele două divizii.

De asemenea, FC Botoșani așteaptă rezultatele examinărilor medicale pentru a putea semna alți doi jucători.

Este vorba Petar Petkovski, un jucător de bandă de 24 de ani, ce a evoluat la Rabotnicki, pentru care a înscris 2 goluri în 18 meciuri jucate în ultimul sezon, cu care a încheiat campionatul pe locul 5.

Un alt jucător care are nevoie de avizul medical pentru a semna este Yasin Hamed. În vârstă de 21 de ani, jucătorul de bandă a evoluat pentru CFR Cluj și Sepsi, iar ultima lui echipa a fost Nyiregyhaza, din liga a două din Ungaria, pentru care a înscris de 8 ori în 34 de meciuri.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri - Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani

astăzi, 20:00
28

„Invitatul de la Știri” a fost astăzi Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement de la Botoșani.Eugen Țurcanu a vorbit despre managementul de la ...

Ministrul Educației: „Mă pronunţ clar în favoarea deschiderii şcolii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii”

astăzi, 19:21
54

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că este în favoarea deschiderii noului an şcolar cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.„Neavând niciun glob de cristal...

Târg al meșterilor populari pe Pietonalul Unirii, în acest weekend

astăzi, 17:55
98

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale din Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani și al Primăriei Botoșani, organizează cea a XIV-a ediție a T...