FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

FC Botoșani a adus doi jucători și se pregătește să aducă alți doi fotbaliști în perioada imediat următoare

FC Botoșani a început perioada de transferuri. Clubul a fost forțat de plecările lui Keyta, Rodriguez și Ashkovski și a trebuit să bifeze primele veniri.

Primul jucător adus este Andrei Dragu, transfer pe care Știri.Botoșani l-a anunțat încă din februarie. Fotbalistul de 21 de ani nu mai este eligibil pentru regula U21, însă este unul dintre cei promițători tineri din liga secundă. Acesta avea o clauză de reziliere de 1 milion de euro, însă a rămas fără contract, după 4 ani în care a evoluat la Viitorul Tg-Jiu.

”Fundașul stânga Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 4 ani. Născut în Târgu Jiu, Andrei Dragu a evoluat în 30 de meciuri pentru Viitorul Târgu Jiu de la începutul lui 2018 în Liga a două și a marcat trei goluri”, este mesajul clubului, pentru fotbalist.

Al doilea transfer este cel al mijlocașului Martin Remacle. Crescut de Standard Liege și Torino, Remacle a evoluat, în sezonul precedent, pentru FC Voluntari și Pandurii Tg-Jiu, marcând 4 goluri în 21 de meciuri jucate în primele două divizii.

De asemenea, FC Botoșani așteaptă rezultatele examinărilor medicale pentru a putea semna alți doi jucători.

Este vorba Petar Petkovski, un jucător de bandă de 24 de ani, ce a evoluat la Rabotnicki, pentru care a înscris 2 goluri în 18 meciuri jucate în ultimul sezon, cu care a încheiat campionatul pe locul 5.

Un alt jucător care are nevoie de avizul medical pentru a semna este Yasin Hamed. În vârstă de 21 de ani, jucătorul de bandă a evoluat pentru CFR Cluj și Sepsi, iar ultima lui echipa a fost Nyiregyhaza, din liga a două din Ungaria, pentru care a înscris de 8 ori în 34 de meciuri.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
65

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
66

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
134

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...