VIDEO: Liverpool a sfîrşit în lacrimi după un 3-3 de infarct la Crystal Palace! Titlul e ca şi pierdut

VIDEO: Liverpool a sfîrşit în lacrimi după un 3-3 de infarct la Crystal Palace! Titlul e ca şi pierdut
Liverpool mergea cu speranţe mari la Londra, pentru partida cu Crystal Palace. În minutul 75 conducea cu 3-0, dar la final tabela arăta un neverosimil 3-3! Deşi elevii lui Rodgers au avut titlul în mînă, Manchester City e acum ca şi campioană.

Scorul a fost deschis de Joe Allen, 18, urmat de Sturrige, 53, şi Suarez, 55, dar gazdele au revenit incredibil prin Delaney,79, şi Gayle, 81 şi 88, scrie gsp.ro.

Manchester City are acum 80 de puncte şi două meciuri de jucat, ambele acasă, cu Aston Villa şi West Ham, iar Liverpool are 81 de puncte şi un singur meci, acasă, cu Newcastle.

Jucătorii lui Liverpool au sfîrşit meciul în lacrimi, cel mai bun fotbalist din Premier League, Luis Suarez, fiind consolat cu greu de căpitanul Steven Gerrard.



"Titlul s-a dus. Trebuia să învingem ca să menţinem presiunea. City sigur va cîştiga cele două meciuri. Vestiarul era foarte tăcut la final. Am făcut un meci extraordinar timp de 75 de minute, sînt foarte dezamăgit că am primit 3 goluri. Ne-am apărat foarte prost. Trebuia să gestionăm mult mai bine partida", a declarat la final managerul "cormoranilor" Brendan Rodgers.

APASA AICI SI VEZI VIDEO DE LA MECI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
159

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
234

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
520

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...