ASTAZI, ora 18:00 : FCM Dorohoi - Stiinta Miroslava

ASTAZI, ora 18:00 : FCM Dorohoi - Stiinta Miroslava
Dupa victoria obtinuta vineri pe teren propriu cu Bucovina Pojorata, scor 2-0, FCM Dorohoi va disputa astazi, de la ora 18:00, un nou meci in Play-Off-ul pentru promovarea in Liga a II-a.

Dorohoienii vor primi vizita iesenilor de la Stiinta Miroslava, echipa care etapa trecuta a pierdut acasa cu scorul de 6-2 in fata liderului Petrotub Roman.

Partida de astazi de la Dorohoi va fi condusa la centru de Dan Dreve din Cluj-Napoca, ajutat la cele doua tuse de Bălan Marius si Rigo Monica.

Inaintea acestui meci, FCM Dorohoi ocupa locul 2 in clasament cu 21 de puncte, in timp ce Petrotub Roman, echipa de pe primul loc, are 23 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
220

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
101

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
112

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...