VICTORIE pentru CSM Botoșani. Handbaliștii au terminat turul de campionat regulat pe primul loc

Ieri, 30.09.2021, a avut loc ultimul meci al turului din Divizia A, Seria A. CSM Botoșani a avut o deplasare de foc la Vaslui, care le-a adus ce-a 7 victorie pe linie.

CSM Vaslui a aliniat la start nu mai puțin de 10 jucători de la echipa din Liga Zimbrilor.

Începutul de meci a fost unul de luptă, CSM-ul reușind să preia frâiele jocului spre finalul primei reprize, având avans 8 goluri, iar finalul de meci apoteotic s-a  încheiat cu o diferență ce caracterizează această echipă, de 13 goluri și scor final 26-39.

Această victorie consolidează poziția de lider autoritar a CSM-ului în Seria A pe care o ocupă  având maxim de puncte și un golaveraj superior celorlalte echipe de 88 de goluri, în timp ce ocupanta locului 2, CSU Galați are un golaveraj de 33 de goluri.

Antrenorul Florin Ciubotariu reușește să-i mobilizeze pe băieți și să îi țină focusați chiar și în fața  jucătorilor de Liga 1, astfel echipa antrenată de el reușește să se întoarcă acasă cu toate punctele.

CSM Botoșani: Fîntînă – Cozorici 6, Adomnicăi 6, Vamanu 6, Lazurcă 6, Farcaș 4, Alupoaie 3, Tofănel 2, Roșu 2, Dumitrescu 2, Starchenko 1, Lazoreac 1. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CSM Vaslui DIVA:  Petrila, Cioată – Dragon 8, Carali 6, Ciurescu 4, Cumpănici 3, Vancea 2, Ungureanu 1, Popa 2, Ionescu, Pătrunsu, Cîrchea, Hușanu. Antrenor: Bogdan Pralea.

  Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

”A fost un meci greu, cei de la Vaslui au vrut să ne facă viață grea și au rulat pe parcursul meciului mai mulți jucători ce au evoluții constante în Liga Zimbrilor, cu toate acestea  echipa noastra a făcut un meci mare, în frunte cu portarul nostru care a avut nu mai puțin de 24 de parade.

Mă bucur că încheiem turul doar cu victorii și ultima chiar în deplasare, băieții au dat dovada de multă determinare și au demonstrat că această echipă poate face față ligii 1, iar obiectivul nostru este din ce în ce mai aproape.

Urmează o mică perioadă de pauză, dar după promitem să revenim în forță pregătiți de un retur la fel de bun ca și turul, sau  dacă se poate chiar mai bun!. Hai Botoșani!, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...