FOTO&VIDEO: 32 de medalii obținute de Brilliant Taekwondo și Clubul Sportiv Botoșani la Cupa României

FOTO&VIDEO: 32 de medalii obținute de Brilliant Taekwondo și Clubul Sportiv Botoșani la Cupa României

Weekendul trecut, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat în sala Polivalentă din municipiul București, la cea de-a XXII-a ediție a Cupei României și a Turneului Republican, la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi legitimați la 34 de cluburi din România.

La această competiție au fost obținute de către sportivii legitimați la cele două structuri sportive nu mai puțin de 32 medalii. Dintre care 6 de aur, 13 de argint și 13 de bronz, care transformate în puncte au condus la obținerea locului 2 la categoria cadeți pentru Clubul Sportiv Botoșani, a Locului 1 la categoria juniori, a Locului 1 la categoria Tineret și tot a Locului 1, dar la categoria Seniori din cadrul Cupei României.

În plus, a mai dus la obținerea locului 4 în Clasamentul General al Cluburilor participante la Cupa României pentru Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Medaliații de la cea de-a XXII-a ediție a Cupei României sunt de la Clubul Sportiv Botoșani Mario Cojocaru și Alexandru Fusa, care au obținut locul 1, iar Sara Chirieac a obținut locul 2.

Pe locul trei s-au clasat sportivii Mario Tofan, cu două medalii la tineret, respectiv seniori, Gabriel Aghițoaie, Sabina Bursuc, Ana Sănăuțanu și Octavian Budacă.

Din partea Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club s-au făcut remarcați sportivii Sebastian Murariu, Sebastian Amariei, Elena Atofanei și Rareș Onciu, care au obținut locul 1.

Pe locul doi s-au clasat sportivii Beatrice Bostan, David Murariu, Mălina Timingeriu, Adelina Frăsân, Eduard Tănăsucă, Iulian Gigică, Ovidiu Alexandru, Petrișor Alexandru, Cosmin Tincu, Amalia Comandaru, Ana-Maria Guțu și Alexandru Găină.

Iar pe locul trei al podiumului s-au urcat Sophia Rusu, Andrei Fusa, Maria Apăvăloaie, Alexandru Iambroș, Eduard Zaiț și Yanis Agache.

Foarte aproape de podium, dar care au pierdut lupta pentru medalii după meciuri foarte spectaculoase au fost Denis Corlat, Iosua Pavăl, Nectarie Cîntec, Richard Chelariu, Marina Croitoriu, Darius Ungureanu și Gabriele Bejenaru.

„Mă bucur că dovedim de fiecare dată că în Botoșani se face Taekwondo de calitate. Aceste rezultate deosebite ne dau puterea de a ne continua activitatea cu profesionalism. Ne vom pregăti serios în această toamnă pentru Campionatele Balcanice ce se vor desfășura la sfârșitul lunii noiembrie. Dorim pe această cale să mulțumim pentru sprijinul acordat permanent de conducerea Clubului Sportiv Botoșani, de către primarul orașului Săveni și cel a comunei Dumbrăveni, unde avem două secții foarte importante”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
88

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
405

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...