Victorie la scor pentru CSM Botoșani în fața CSM Focșani 2007 II: 34 -22

Victorie la scor pentru CSM Botoșani în fața CSM Focșani 2007 II: 34 -22

Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” Botoșani a găzduit ieri, în prezența a aproximativ 200 de spectatori, printre care inclusiv rimarului Cosmin Andrei și viceprimarul Bogdan Buhăianu, meciul dintre CSM Botoșani și CSM Focșani 2007 II.

Scorul a fost mai mult decât concludent iar echipa fanion a județului Botoșani a învins clar cu scorul de 34 -22 (15-10) , antrenorul botoșănenilor Florin CIubotariu reușind să ruleze tot lotul de jucători.

În clasamentul Diviziei A, CSM Botoșani este lider cu 5 victorii din tot atâtea posibile fiind urmată de CSU Galați la egalitate de puncte dar cu un golaveraj mult inferior.

CSM Botoșani: Fîntînă, Nicolaevici 2 goluri, Hirghiligiu – Vamanu 7, Lazurcă 7, Roșu 2, Cozorici 3, Pintilei 3, Farcaș 3, Adomnicăi 2, Starchenko 2, Alupoaiei 1, Lazoreac 1, Dumitrescu 1, Tofănel, Ștefan. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CSM Focșani: Nichițelea, Vișan – Toboșaru 8, Golea 5, Giurgiuveanu 2, Bari 2, M. Duțulescu 2, Gramatic 2, Muraru 1, Bogdan, Boghian, Gheorghiță, Burcezan, Pușcașu, Posa. Antrenor: Mădălin Țuțu.

Arbitri Claudiu Tabacariu / Marius Murariu.

”A fost un meci cu de toate și, așa cum anticipam, tânăra echipă a Focșaniului a dat o replică bună echipei noastre. Felicitări echipei și pentru noi urmează o derbiul grupei cu ocupanta locului 2, CSU Galați de sâmbăta viitoare, un meci la care așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne încurajeze la sala Polivalentă, pentru că le promitem că vor avea parte de un spectacol handbalistic pe cinste. Hai Botoșani!’, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Sâmbata  viitoare, 23.10.2021, de la orele 17.00 , CSM Botoșani va întâlni ocupanta locului 2 CSU Galați .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți bani la poliţa RCA dacă conduci mașina soției/ soțului

astăzi, 19:43
308

Poliţa RCA. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) propune schimbarea legislației RCA. Mai exact,  se scumpesc polițele dacă conduci mașina soției/soțului fără declarație.Pol...

Sfârșit de februarie cu manifestări culturale pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:15
74

 În perioada 28 februarie-1 martie 2024, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea C...

Concluziile raportului IML în cazul Alexandrei: fără analize, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj. Medic ieșean: ”Categoric putea fi salvată!”

astăzi, 18:39
1920

Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani însărcinată în trei luni, care a murit pe patul de spital după 8 ore de chinuri groaznice. Un speciali...