Victorie la scor pentru CSM Botoșani în fața CSM Focșani 2007 II: 34 -22

Victorie la scor pentru CSM Botoșani în fața CSM Focșani 2007 II: 34 -22

Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” Botoșani a găzduit ieri, în prezența a aproximativ 200 de spectatori, printre care inclusiv rimarului Cosmin Andrei și viceprimarul Bogdan Buhăianu, meciul dintre CSM Botoșani și CSM Focșani 2007 II.

Scorul a fost mai mult decât concludent iar echipa fanion a județului Botoșani a învins clar cu scorul de 34 -22 (15-10) , antrenorul botoșănenilor Florin CIubotariu reușind să ruleze tot lotul de jucători.

În clasamentul Diviziei A, CSM Botoșani este lider cu 5 victorii din tot atâtea posibile fiind urmată de CSU Galați la egalitate de puncte dar cu un golaveraj mult inferior.

CSM Botoșani: Fîntînă, Nicolaevici 2 goluri, Hirghiligiu – Vamanu 7, Lazurcă 7, Roșu 2, Cozorici 3, Pintilei 3, Farcaș 3, Adomnicăi 2, Starchenko 2, Alupoaiei 1, Lazoreac 1, Dumitrescu 1, Tofănel, Ștefan. Antrenor: Florin Ciubotariu.

CSM Focșani: Nichițelea, Vișan – Toboșaru 8, Golea 5, Giurgiuveanu 2, Bari 2, M. Duțulescu 2, Gramatic 2, Muraru 1, Bogdan, Boghian, Gheorghiță, Burcezan, Pușcașu, Posa. Antrenor: Mădălin Țuțu.

Arbitri Claudiu Tabacariu / Marius Murariu.

”A fost un meci cu de toate și, așa cum anticipam, tânăra echipă a Focșaniului a dat o replică bună echipei noastre. Felicitări echipei și pentru noi urmează o derbiul grupei cu ocupanta locului 2, CSU Galați de sâmbăta viitoare, un meci la care așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne încurajeze la sala Polivalentă, pentru că le promitem că vor avea parte de un spectacol handbalistic pe cinste. Hai Botoșani!’, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Sâmbata  viitoare, 23.10.2021, de la orele 17.00 , CSM Botoșani va întâlni ocupanta locului 2 CSU Galați .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

Joi, 2 Decembrie 2021
494

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Joi, 2 Decembrie 2021
1050

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

Joi, 2 Decembrie 2021
123

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...