Sâmbătă de la ora 17,00 în Sala Polivalentă: CSM Botoșani - CSM Focșani 2007

Sâmbătă de la ora 17,00 în Sala Polivalentă: CSM Botoșani - CSM Focșani 2007

După patru victorii consecutive, CSM Botoșani înfruntă sâmbătă de la ora 17,00 în Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă” echipa a doua a CSM Focșani 2007.

CSM Botoșani este lider autoritar în Seria A , Divizia A, cu 12 puncte, în timp ce adversara ocupă locul 3 cu 6 puncte.

Duelul se anunță destul de interesant CSM Focșani fiind o echipă tânără cu mulți tineri de mare viitor dar și cu câțiva jucători cu experiență astfel încât meciul pare mai echilibrat decât o arată clasamentul la zi dupa etapa a IV a.

”Ne așteaptă un meci important având în vedere ca întâlnim un adversar care ne poate pune mari probleme dacă nu intrăm concentrați 100%. A fost o săptămână în care băieții s-au antrenat foarte bine și sperăm ca după acest meci să ne bucurăm de a 5 victorie și încet, încet să ne apropiem de îndeplinirea obiectivului nostru pentru prima parte a campionatului, respectiv clasarea pe una dintre primele două locuri ale grupe”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Sâmbăta viitoare echipa fanion a handbalului de la Botoșani întâlnește în derby-ul grupei pe ocupanta locului 2 , CSU Galați.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
63

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
81

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
51

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...