Vestea dimineții: Bogdan Andone a semnat! ”Hai, Botoșani, în Liga 1 și la mai bine!” (Video)

Antrenorul Bogdan Andone continuă alături de FC Botoșani, este anunțul clubului făcut în această dimineață.

Vestea a fost dată de Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, aflat în această dimineață alături de Bogdan Andone, la locuința celui din urmă, în București.

”Sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră: Bogdan rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Știu că îl iubiți mult!”, a spus Valeriu Iftime.

Bogdan Andone a reamintit că rezultatul obținut la Botoșani – scăparea de retrogradare - nu se putea obține fără multă muncă, dar că nu i-au lipsit niciodată speranța și credința.

”A fost greu, dar prin muncă și speranță că putem face lucrurile bine, cu credință, am reușit. Credința și speranța au fost factorii importanți și esențiali”, a spus Andone.

Finanțatorul FC Botoșani s-a declarat foarte mulțumit de noua înțelegere cu antrenorul care i-a salvat echipa: ”Sunt din nou fericit. Von continua. Și de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, pentru ca de data asta să nu mai avem astfel de trăiri”.

În schimb, Bogdan Andone a vorbit despre comunitatea din Botoșani, care a fost un ”factor extrem de important” în reușita echipei.

”Mulțumesc echipei, suporterilor, oamenilor care au fost la stadion, oamenilor pe care i-am întâlnit pe stradă în Botoșani  în fiecare zi și ne-au dat energia de care aveam nevoie să continuăm și ne-au susținut, sunt un factor extrem de important pentru noi, pentru echipă. Până la urmă, această comunitate din Botoșani și județul Botoșani, care tot timpul a fost alături de echipă și de noi, ne-a dat această putere și ne-a ajutat să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Bogdan Andone, încheind cu cuvintele: ”Hai, Botoșani, în Liga 1 și la mai bine!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...