”Verdictul” lui Viorel Moldovan: ”FC Botoșani, una dintre candidatele la retrogradare”

Într-unul dintre cele mai strânse sezoane din Superligă din ultimii ani, Viorel Moldovan, fostul mare atacant al echipei naționale, a identificat o echipă pe care o consideră a fi printre ”candidatele la retrogradare”.

”Verdictul” lui Viorel Moldovan: ”FC Botoșani, una dintre candidatele la retrogradare”

 Viorel Moldovan  Foto: iamsport.ro

Actualul sezon al Superligii este unul dintre cele mai strânse din ultimii ani. Echipele care au promovat au pretenții să se mențină în primul eșalon, iar cele rămase în Superligă nici nu se gândesc la retrogradare.

Doar patru puncte o despart pe nou-promovata Oțelul Galați, aflată pe poziția a opta, de locul 14, ocupat de UTA Arad, iar orice formație din a doua parte a clasamentului poate avea emoții în privința retrogradării.

Dinamo a fost menționată printre favoritele la retrogradare, alături de Oțelul Galați, Poli Iași sau FC Voluntari, însă Viorel Moldovan consideră că o altă formație ar trebui să fie cea mai îngrijorată, scrie iamsport.ro.

”FC Botoșani, una dintre candidatele la retrogradare”

Încă dinaintea meciului cu FCSB, pierdut între timp cu 0-1, fostul mare atacant a numit-o pe FC Botoșani candidată la retrogradare în acest sezon, nu doar din pricina poziției pe care o ocupă în Superligă.

Jocul prestat de moldoveni nu l-a impresionat deloc pe Moldovan până acum, motiv pentru care îi vede pe moldoveni în al doilea eșalon în stagiunea care urmează.

”Deşi, este foarte greu de crezut, ţinând cont de ce a arătat Botoşani în ultima perioadă. Pentru mine, cred că este una dintre candidatele la retrogradare în acest sezon. Jocul lor duce spre acea direcţie”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Prima Sport.

În cazul în care FC Botoșani va retrograda din Superligă, finanțatorul Valeriu Iftime a anunțat că se va retrage de la echipă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...