Becali, schimb savuros de mesaje cu Iftime: ”El zice că era supărat, dar când a văzut mesajul a leșinat de râs”

A fost show după meciul de sâmbătă, dintre FCSB și FC Botoșani. Becali a făcut publice câteva mesaje savuroase și ironii pe care i le-a transmis prietenului său, Valeriu Iftime.

Becali, schimb savuros de mesaje cu Iftime: ”El zice că era supărat, dar când a văzut mesajul a leșinat de râs”

   Foto: Fanatik

În primul rând, Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de modul în care s-a prezentat suprafața de joc la Botoșani: „Terenul era rău de tot. Ei sunt de vină. Normal, gazonul era bun, numai că trebuia tuns și udat. Era uscat și cu iarbă mare. Nu mergea mingea, nu puteai să pasezi. Ei sunt si fraieri. Că Iftime care se dă manager bun, dar să învețe de la mine. Are niște jucători tehnici, nu are forță mare, mai driblează, mai pasează. Lui îi trebuie gazon bun ca să poată să joace”.

Potrivit Fanatik, patronul FCSB îl „înțeapă” constant pe prietenul Valeriu Iftime și a povestit cum îl tachinează: „Vă zic ce i-am scris. I-am dat odată mesaj că are pe teren 7 jucători de culoare: Ia-ți și-un antrenor de culoare, că așa ar trebui”.

„Îi dau mesaje mereu când mânâncă bătaie”

Gigi Becali nu îl slăbește pe patronul lui FC Botoșani nicio secundă, însă nu o face cu răutate: „Eu râdeam de el și vă zic ce i-am scris: Uite, faptul că ești un om de calitate, îmi mai place și să râd de tine, că văd că nu te superi”.

Jocurile celor doi patroni îi ajută să treacă mai repede peste înfrângeri sau jocul slab al echipei: „Eu îi dau mesaje lui și când mănâncă bătaie. El zice că era supărat, dar când a văzut mesajul a leșinat de râs”.

Valeriu Iftime l-a impresionat pe Gigi Becali cu o vorbă înțeleaptă: „Și îmi zice: Cine răzuiește din Becali își face statuie! Îți dai seama ce parabolă?!”.

Gigi Becali însă nu vrea să mai aibă probleme cu o echipă ca FC Botoșani: „Sunt mulțumit, nu foarte mulțumit. Avem ocazii, deci echipa e cu valoare. Noi trebuie să excludem și ghinionul. N-are voie să se apropie Botoșaniul de careu. Nici nu s-a apropiat prea mult, dar au fost vreo două pe-acolo, că puteau să marcheze și să dea un gol să egaleze. Asta nu trebuie noi să permitem”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...