Verdict crud al celui mai bun marcator de la FC Botoșani: ”Nu cred că avem forță să ne batem la play-off”

Cu toate că a fost curtat intens în această vară de cluburi din străinătate, jucătorul de la FC Botoșani n-a primit nicio ofertă din Liga 1.

Verdict crud al celui mai bun marcator de la FC Botoșani: ”Nu cred că avem forță să ne batem la play-off”

 Sebastian Mailat  Foto: gsp.ro

Este cel mai bun marcator din Liga1. Sebastian Mailat a înscris 16 goluri pentru FC Botoșani, sezonul trecut. L-a întrecut în clasamentul golgheterilor pe Alibec și doar Compagno, cu 20 de goluri și Dugandzic, cu 22 de reusit, au fost peste el.

Accidentarea care i-a anulat transferul la campioana Letoniei

Patronul Botosaniului, Valeriu Iftime, n-a ezitat să recunoască diversele oferte primite pentru Mailat, de la cluburi din Franța și Olanda. Dar, cel mai aproape a fost Riga FC, campioana Letoniei.

„Transferul la Riga era făcut în proporție de 80%. M-a lovit ghinionul, însă. La un antrenament în cantonament m-am accident singur, dintr-o prostie, iar medicii mi-au spus că am ruptură de ligamente încrucișate”, povestește Sebastian Mailat, pentru ProTV și Sport.ro.

Șase luni trebuie să stea pe tușă și s-ar putea întoarce pe teren direct în play-out.

„Am acceptat cu usurință această accidentare. Cred că este planul lui Dumnezeu cu mine și o să mă întorc mult, mult mai puternic. O să muncesc foarte mult ca să revin în top din nou! Nu cred că avem forță să ne batem la play-off. Realist vorbind, nu avem echipă de play-off”, a completat Mailat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani: Atenție la vinul aflat în proces de fermentare!

astăzi, 15:45

Odată cu venirea toamnei și după culegerea viilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu este depozitat în spații cores...

Pași importanți pentru reabilitarea și modernizarea Stadionului Municipal din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:18

Coordonată de primarul Cosmin Andrei, o delegație a municipalității a participat, marți,la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), la o ședință pre – CT...

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...