Jucătorul care nu a convins la Rapid, dar pe care Iftime îl vrea imediat: ”El știe că Botoșaniul este locul care îi priește cel mai bine”

Chiar dacă a dezamăgit în tricoul Rapidului, nu duce lipsă de oferte. Ar putea rămâne chiar în Superliga, pentru că FC Botoșani dorește să-l transfere imediat.

Jucătorul care nu a convins la Rapid, dar pe care Iftime îl vrea imediat: ”El știe că Botoșaniul este locul care îi priește cel mai bine”

 Valeriu Iftime  Foto: digisport.ro

Adus în Giulești cu surle și trâmbițe în ultima jumătate a precedentei stagiuni, mijlocașul francez Hervin Ongenda a fost în urmă cu pregătirea fizică și a avut doar patru apariții pe gazon. Vorbim, mai exact, despre 93 de minute bifate în total sub comanda lui Adrian Mutu, motiv pentru care și-a reziliat contractul în această vară.

Noul angajament ar putea veni, însă, tot din campionatul românesc. Sursele PlaySport indică faptul că FC Botoșani forțează transferul său, în speranța că-i va reda forma de altădată.

Ongenda ar ajunge pentru a treia oară la formația moldoveană - unde a și avut cel mai bun randament al carierei -, după experiența din iulie 2018 – ianuarie 2020, încheiată printr-un transfer la Chievo, respectiv cea din septembrie 2020 – ianuarie 2022, soldată cu un transfer la Apollon Limassol.


„Dacă mă va asculta, Ongenda va avea numai de câștigat”

De altfel, Valeriu Iftime a confirmat, nu cu mult timp în urmă, interesul pentru jucătorul legitimat timp de cinci sezoane (2012-2017) la PSG, exprimându-și convingerea că ar avea evoluții la fel de bune ca în trecut. Cu atât mai mult cu cât ar lucra din nou cu Marius Croitoru. Cei doi au o relație foarte apropiată.

„Insistăm pentru Ongenda. El știe că Botoșaniul este locul în care îi priește cel mai bine. Este un fotbalist influențabil de către apropiații săi. A învățat drumul către Botoșani și cred că va face o mutare câștigătoare și de data asta. Botoșaniul îl va primi cu brațele deschise. Dacă mă va asculta, Ongenda va avea numai de câștigat, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când a fost la noi”, a declarat pentru PlaySport finanțatorul lui FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...

(P) Stil de viață echilibrat în câțiva pași simpli: află cum

astăzi, 17:19

Un stil de viaţă echilibrat nu are o reţetă exactă, însă există câteva aspecte esenţiale de care trebuie să ţii cont. Când vine vorba de stilul de viaţă, contează ce şi...

Activitate de prevenție desfășurată de poliţiştii botoşăneni cu elevii unui liceu din Săveni!

astăzi, 17:15

Siguranţa pe Internet a fost un subiect dezbătut de poliţişti cu cei peste 150 de elevi prezenți în cadrul activității. Recomandările generale privesc protejarea datelor personale, prote...