Valeriu Iftime s-a resemnat: „Merităm ultimul loc”. Ce spune despre Marius Croitoru

FC Botoșani este ultima în Superligă, cu doar două puncte în cinci etape. Elevii lui Marius Croitoru nu au demonstrat că sunt capabili să facă față acestui sezon de Liga 1, iar postul antrenorului este în pericol.

Valeriu Iftime nu este mulțumit de jocul prestat de elvii săi și îi dă un ultimatum lui Marius Croitoru: un rezultat negativ etapa viitoare, cu petrolul, va duce la demitere celui ce a dus echipa de două ori în playoff.

„Merităm ultimul loc! La cât fotbal am produs anul acesta, mai mult nu pot comenta! Şi eu sunt vinovat, şi antrenorul. Cine poate fi vinovat, Ducan? Echipa Botoşaniului e o echipă slabă! În prima repriză am fost egali cu Dinamo, dar în repriza a doua…

Am adus şapte fotbalişti noi, dar noi jucăm cu aceiaşi oameni. E o situaţie grea, vedem ce vom face. Parcă suntem o echipă de Liga 2 trezită din somn. Nu îmi e frică de retrogradare, vorbim de echipă, de asumarea jocului, ceva nu merge.

Noi am jucat un fotbal adormit. Am jucat un fotbal de doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci. Mă mai gândesc, voi vorbi cu Marius Croitoru să văd care e filosofia lui. În funcție de ce spun ei, dar dacă spun că e vina lui Mutombo sau Pius, nu mă încălzește nimic. Nu pot să spun că regret că am schimbat antrenorul. Am avut 5-6 jucători pe care i-am văzut la televizor cât aleargă și ce șmecherii fac și nu îi bagă în teren. Poate nu sunt pregătiți, nu știu.

Sper să ne revenim. Nu sunt deloc disperat. E o stare normală. Mai trebuie și să fie la cineva și pe ultimul loc. Uite că l-am luat noi. Trebuie să închidă și unul obloanele la casă. Asta nu înseamnă că plec acasă, ci să mă gândesc la cât pot face. Când dai milioane de euro și ești acolo… o să vedem, nu știu.

E o seară proastă pe care trebuie să o țină minte Croitoru. Să văd ce explicație o să dea. Mai avem un meci, Oțelul e tare ca oțelul. Dacă pierd și cu Oțelul acasă, ce pot să fac? Spuneți dumneavoastră! Trebuie să schimb ceva. Jucătorii nu-i mai poți schimba, pentru că abia i-am adus ”, a declarat Iftime, la Prima Sport, după ce înaintea jocului nici nu concepea să piardă în fața „câinilor”.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furtună puternică și ploi în Botoșani: Stâlpi de telefonie și copaci la pământ, fire electrice rupte de vânt! (Foto, Video)

Sunday, 29 September 2024

În localitatea Pomârla, drumul spre Vama Racovăț era blocat parțial de un stâlp de telefonie. Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu accesorii specifice, da...

Prefectul Dan Nechifor și șeful ISU Botoșani, verificări la serviciile de permanență din județ! (Foto)

Sunday, 29 September 2024

Prefectul județului, Dan Nechifor, a verificat, în această seară, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administr...

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

Sunday, 29 September 2024

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...