Valeriu Iftime: "7 ore cu trenul până la București, la cușetă, e mai mult decât civilizat!"
SPORT

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a explicat, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Digi Sport Matinal”, cum au ajuns jucătorii lui Leo Grozavu să se deplaseze cu trenul și cu autocarul până la Severin, acolo unde vineri e programat meciul cu Pandurii, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Valeriu Iftime: "7 ore cu trenul până la București, la cușetă, e mai mult decât civilizat!"

”E mai mult decât normală deplasarea cu trenul, vă rog să verificați. Cel mai bun drum pe care l-am putut găsi acum către Drobeta a fost cu o cușetă modernizată până la București și de acolo autocar până la Severin. La ora 05:00 (n.r. - 17:00) jucătorii vor face antrenament. N-am găsit avion, din păcate, pentru că am aflat târziu câ vom juca vineri și nu mai erau bilete. În schimb, pentru meciul de la Timișoara, care e luni, am găsit locuri, așa că acolo vom zbura cu avionul. E, aici n-am găsit. Drumul a durat 7 ore pe ruta Botoșani - București, dar în cușetă sunt paturi mai mult decât civilizate. Acum, să nu credeți că totul s-a decis peste noapte, ca și cum nu am avea nici bani de pâine. S-a dormit astă-noapte în cușetă, au fost câte cinci. Am vorbit de dimineață cu Anton Heleșteanu, șeful delagației, care mi-a spus că totul este ok”, a spus Iftime.

”Nu s-a luat în calcul varianta unui charter!”

Patronul botoșănenilor a mai precizat că nu s-a luat deloc în calcul varianta unui charter și a lăsat de înțeles că nu merita investiția pentru o deplasare în fieful Pandurilor.

”Cu totul, transportul durează 13 ore. Din păcate, nu sunt multe avioane la Botoșani care să zboare... Satu Mare - Constanța și Botoșani - Drobeta sunt cele mai mari distanțe din România. Nu există legătură între Iași și Craiova, nu știu dacă s-a gândit cineva să ia un charter pentru a merge la un meci de fotbal la Pandurii. N-am găsit avion, pentru că legătura era doar cu o zi înainte și le stricam programul. Nici locuri suficiente n-am găsit la vagon de dormit și nici nu-i puteam separa. Mi se pare o răutate să te iei de noi în condițiile date, plus că se discreditează total partea cu CFR-ul. Rușinea e că faci 7 ore cu trenul de la Botosani la București, asta e altceva!”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...