Valeriu Iftime le-a pregătit o primă uriașă jucătorilor pentru barajul cu Universitatea Craiova: „Acum, jucătorii își pot îndeplini obiectivul!”

Valeriu Iftime le-a pregătit o primă uriașă jucătorilor pentru barajul cu Universitatea Craiova: „Acum, jucătorii își pot îndeplini obiectivul!”

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a anunțat că jucătorii antrenați de către Marius Croitoru vor avea o primă uriașă pentru barajul cu Universitatea Craiova.

Pentru că a încheiat play-out-ul pe prima poziție, FC Botoșani va juca un meci de baraj pentru participarea în Conference League împotriva Universității Craiova, a treia clasată din play-off.

Partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se va disputa vineri, 27 mai, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie.

Valeriu Iftime le-a pregătit o primă uriașă jucătorilor pentru barajul cu Universitatea Craiova

Valeriu Iftime a recunoscut că a ținut cu Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României, având în vedere lupta pentru locurile de baraj pentru Conference League. Totodată, acesta a dezvăluit că a pregătit o primă colectivă de o sută de mii de euro pentru o victorie la baraj.

„Am ținut cu Sepsi, recunosc. Aseară am fost fanul lor. Meciul curgea în favoarea lui Sepsi, n-am avut mari emoții. Avem șansa a doua la Craiova, dar este o chestiune interesantă.

Am plecat de la început cu ideea că Sepsi va câștiga Cupa, iar la final chiar așa s-a întâmplat. Am vorbit cu Marius (n.r. antrenorul Marius Croitoru), suntem foarte concentrați pentru acest meci de baraj. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm în Conference League.

La începutul sezonului nu ne-am propus să ajungem în play-off, ne-am propus să ajungem în cupele europene. Acum jucătorii își pot îndeplini obiectivul după un mic ocol prin play-out. Primele sunt cele stabilite la începutul sezonului, nu există prime speciale pentru acest meci. Prima de grup este undeva pe la 100.000 de euro, nu mai știu exact.

Am criticat barajul pentru Conference League, dar iată că ne-a ajutat. Dumnezeu luminează lucrurile în favoarea celor care fac fotbal, așa cum s-a întâmplat și la Sepsi. Pot spune acum că acest sistem cu barajul pentru cupele europene este foarte atractiv”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

STUDIU: Somnul cu o sursă de lumină în cameră îngrașă și crește riscul unor afecțiuni grave

astăzi, 19:42
209

Expunerea la orice fel de lumină în timpul somnului crește riscul de obezitate şi alte probleme grave de sănătate, este concluzia unui studiu recent citat de CNN. Chiar și lumina slabă po...

Drapelul României sărbătorit de social-democrații botoșăneni (fotogalerie)

astăzi, 19:34
109

Drapelul României reprezintă mai mult decât o pânză tricoloră pe care o vedem arborată la sediile instituțiilor publice, pe lăncile militarilor ori în competițiile sport...

În cazul unui zbor anulat, cei afectați pot cere despăgubiri de până la 600 de euro

astăzi, 13:01
143

Legislația europeană le permite celor ce au de suferit din cauza unui zbor anulat să ceară companiei de transport o compensație ce poate ajunge și la 600 de euro. În plus, după cum a stab...