Echipele de fotbal din școlile botoșănene, provocate să participe la prima ediție a „Cupei Arlechino Moldova”

Echipele de fotbal din școlile botoșănene, provocate să participe la prima ediție a „Cupei Arlechino Moldova”

Asociația „Arlechino Moldova”, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și Primăria orașului Săveni, organizează prima ediție a unei competiții sportive, intitulate „Cupa Arlechino Moldova”.

Este prima competiție inter-școlară de juniori, organizată pe noul Stadion „Unirea” din orașul Săveni, ce va avea loc în perioada 3 – 4 iunie.

La această competiție sunt așteptate să participe echipe de fotbal formate din elevi de gimnaziu și liceu, din tot județul Botoșani.

„Aceste competiții sunt foarte importante atât pentru comunitate, cât și pentru participanți. Competițiile sportive îi învață pe participanți disciplina, responsabilitatea și munca în echipă. Aceștia învață să accepte o înfrângere, dar și că orice participare are beneficiile ei și vine cu lecții utile. Învață că efortul aduce rezultate și satisfacție, dar și cum să facă față frustrărilor și că fair-play-ul este o caracteristică importantă care, fiind sădită cât mai devreme în atitudinea copilului, va sprijini formarea unui caracter frumos, disciplinat. De asemenea, aceste întreceri sportive sunt un prilej bun pentru comunitate de a se întruni și de a se bucura de timpul liber, împreună cu cei dragi”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova” din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
114

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
474

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
392

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...