Valeriu Iftime: ”Fotbalul e spectacol. Dacă lumea vine la meci și e mulțumită, e extraordinar.”

Finanțatorul echipei FC Botoșani, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul SuperLiga României, caută să o salveze printr-o manieră plăcută de joc.

Valeriu Iftime: ”Fotbalul e spectacol. Dacă lumea vine la meci și e mulțumită, e extraordinar.”

FC Botoșani este pe ultimul loc în SuperLiga României după 21 de etape, cu 12 puncte, iar moldovenii au reușit prima victorie din acest sezon chiar în ultimul lor meci al anului, 2-0 cu Oțelul Galați.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, a anunțat că nu va renunța la gruparea din Moldova considerând că o poate salva de la retrogradare doar dacă va implementa o manieră plăcută de joc și va fi constantă în a practica un fotbal total.

În acest scop a apelat la Bogdan Andone,  în care are încredere că o poate face pe FCBotoșani să producă spectacol deoarece ”Fotbalul e spectacol. Dacă lumea vine la meci și e mulțumită, e extraordinar, eu așa sunt. Dacă mă uit la puncte intru în depresie. În afaceri e altfel, mă gândesc la câștig”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Chestionat despre viitorul lui Eduard Florescu (26 de ani), despre care s-a tot zvonit că ar putea pleca de la Botoșani în pauza de iarnă, Iftime a venit cu explicații și a spus și ce l-a deranjat atunci când a fost contactat de agentul lui Victor Dican (23 de ani).

Iftime a mai precizat că nu va da drumul niciunui fotbalist la Dinamo, echipă aflată cu Botoșani într-o luptă disperată pentru evitarea retrogradării.

”O să-i păstrez pe toți, și pe Dican, și pe Florescu și mai și aducem niște jucători. O să măresc puțin și salariile, tocmai ca să fac un efort teribil pentru a mă salva. M-am salvat, sunt bun. Nu m-am salvat, înseamnă că nu știu ce e cu fotbalul ăsta și am greșit foarte tare. Nu pleacă decât are o ofertă de nerefuzat. Dacă are ofertă de 1,5 milioane de euro, îl dau și mâine. Îl dau la pachet și cu o pereche de bocanci”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
370

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...