Valeriu Iftime: Dacă şansa moare, închizi toată prăvălia

”Mă duc la Craiova să câştig şi cred că pot să câştig. Fotbalistic, cred că suntem la nivelul lor, nu cred că sunt atât de talentaţi încât să nu-i putem ţine în frâu. Vrem să câştigăm acolo”, susține Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime: Dacă şansa moare, închizi toată prăvălia

   Foto: GSP

Încă un eșec pentru FC Botoșani, după ce a pierdut cu 0-4 meciul disputat cu Universitatea Cluj, din Cupa României.

Înaintea acestui meci, Valeriu Iftime, finanțatorul clublui de fotbal FC Botoșani, se gândea deja la meciul următor din Superligă cu FCU Craiova.

Valeriu Iftime a făcut un anunț după modelul "Dorinel Munteanu", susține sport.ro, citând o declarație dată pentru Orange Sport.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a apelat la "tehnica" lui Dorinel Munteanu, care, înainte de meciul FCSB - Oțelul Galați, încheiat, între timp, 2-0 în favoarea trupei de pe malul Dunării, a subliniat faptul că "merge să-l învingă pe Gigi Becali la el acasă", susține sport.ro

Finanțatorul FC Botoșani a declarat că o victorie împotriva lui FCU Craiova din a 19-a etapă ar însemna enorm pentru fotbaliștii săi și că formația are mare nevoie de un rezultat pozitiv în acest sezon.

"Cumva mulţumit de joc, dar sigur că aş fi vrut să câştigăm. La ce nevoie de puncte avem, un egal... Nu stau bine cu inima. Starea echipei e bună, am vorbit cu ei. Simt aşa că ceva s-ar putea schimba la un moment dat. O victorie ne-ar putea plasa bine, ar fi extraoardinară”, a declarat Valeriu Iftime.

”Mi se pare că lotul e bun, iar Andrei Patache îi mânuieşte bine. Au schimbat antrenamentele şi parcă e mai mult multă posesie, ţinem de minge la mijlocul terenului. Dacă şansa moare, închizi toată prăvălia. Rapid se bate la titlu, noi am jucat mai bine decât ei, i-am surprins, am încercat, am jucat pe fotbal, nu pe întâmplări, dar nu ştim să marcăm”, a completat omul de afaceri.

”Mă duc la Craiova să câştig şi cred că pot să câştig. Vorba lui Dorinel Munteanu, de ce să-mi fie frică? Dacă stăm bine fizic, câştigăm. Fotbalistic, cred că suntem la nivelul lor, nu cred că sunt atât de talentaţi încât să nu-i putem ţine în frâu. Vrem să câştigăm acolo", a precizat Valeriu Iftime.                                                          

FC Botoșani se află pe ultimul loc în acest moment în clasamentul Superligii României.

Jucătorii botoșăneni nu au obținut până acum nicio victorie în acest sezon. 18 etape s-au scurs în actuala stagiune, iar FC Botoșani a înregistrat doar nouă victorii și nouă rezultate negative.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
8

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
17

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
43

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...