Valeriu Iftime a renunțat la Croitoru, dar se gândește să îi dea o nouă funcție la club: ”Rămâne un om special pentru mine”

Valeriu Iftime a dezvăluit în ce relații a rămas cu Marius Croitoru, după plecarea de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime a renunțat la Croitoru, dar se gândește să îi dea o nouă funcție la club: ”Rămâne un om special pentru mine”

   Foto: digisport.ro

Marius Croitoru a revenit în această vară la FC Botoșani, însă antrenorul nu a avut parcursul așteptat și a plecat de la echipă, după 5 etape.

Croitoru a obținut rezultate bune pe banca celor de la FC Botoșani, însă tehnicianul nu a mai avut același succes și în al doilea său mandat. Întrebat în ce relații a rămas cu fostul său colaborator, Valeriu Iftime a spus că se gândește să-l numească pe tehnician într-o altă funcție la clubul său, asta deoarece îl consideră un om de încredere.

"Nu am mai vorbit cu Marius în ultimul timp. Nu lucrăm împreună, deocamdată. Să spunem că îi mai cer niște sfaturi și poate fi un consilier personal de-al meu. Rămâne un om special pentru mine, pentru că a făcut lucruri importante la Botoșani, dar în momentul acesta este o perioadă de relaxare pentru el. A avut examen și la Școala de Antrenori de la Chișinău, deci nu a stat să se ocupe de Botoșani de când a plecat de la noi", a spus Iftime, pentru Digisport.ro.

Dan Alexa, noul antrenor de la FC Botoșani

Pentru a redresa situația de la echipă, Valeriu Iftime a decis să-l numească pe Dan Alexa, iar tehnicianul a început deja treaba la FC Botoșani. Finanțatorul clubului a dezvăluit că antrenorul a semnat un contract valabil pe doi ani și va debuta în duelul cu Hermannstadt, programat luni, de la ora 18:30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...