Valeriu Iftime a dezvăluit ce ofertă a făcut pentru un tânăr jucător de la Dinamo: „Este cea mai bună ofertă”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a dezvăluit că antrenorul său, Mihai Teja, îl vrea pe Ahmed Bani de la Dinamo la echipa sa.

Omul de afaceri a înaintat deja o ofertă către oficialii clubului Dinamo. Din câte se pare, FC Botoșani nu va oferi o sumă de bani pentru un transfer în această vară.

Dinamo se va alege doar cu un procent semnificativ dintr-un viitor transfer, adică 50 la sută. Valeriu Iftime se bazează pe faptul că mai mulți jucători de la Botoșani au făcut pasul către echipe din străinătate în ultimii ani. Cea mai mare lovitură a fost Michael Ngadeu, care a semnat cu Botoșani în 2014 și a făcut pasul la Slavia Praga doi ani mai târziu, pentru 1,4 milioane de euro.

”Suntem în discuții, am făcut o ofertă și așteptăm răspunsul copilului și al lui Dinamo. Eu zic că este cea mai bună ofertă pe care o poate primi Dinamo. Trebuie să ne gândim la copil și nu la Dinamo. Dinamo este un ‘vehicul’, copilul este cel mai important. ‘Vehiculul’ scârțâie acum. Copilul trebuie să rămână și să joace în Liga 1. Le-am dat niște procente viitoare, înțelegeți?

Prin procente viitoare poate juca bine la mine. Chiar sunt serios la lucrurile astea. Lasă copiii să-și facă viața și, dacă vor câștiga ceva în viața lor, aduc niște bani la Dinamo. Nu cere bani acum pe ei, că nu dă nimeni. Plus că îi dărâmă situația de acolo, Liga 2, toate astea. 50-50! Nu ne jucăm, nu vreau să râd de ei, dar să-l dea pe copil, că dacă nu-l dă acum și mi-l dau la iarnă, n-au făcut nimic. Cam asta e.

Ideea de a juca la Botoșani cât de bine poți ca după aceea să poți să faci un pas în față e o părere luată în serios de foarte, foarte mulți jucători, nu doar de români. Mihai (n.r. – Teja) spune că-i place, nu vine niciun jucător la noi dacă nu-l vrea antrenorul. Dacă Mihai vrea, facem efortul să-l aducem. Dacă spune ‘nu’, s-a închis subiectul”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Tatăl și impresarul lui Ahmed Bani a recunoscut faptul că fiul său prezintă interes pentru câteva echipe importante din Liga 1, care tind la play-off, FC Botoșani și Campionii FC Argeș, dar și pentru o formație abia promovată din Liga 2, FC Hermannstadt. Pe lângă aceste propuneri, Bani este dorit și în afara României.

Mijlocașul este de interes pentru un club din prima ligă cipriotă, dar sunt șanse să prindă experiență chiar și la Dinamo, pentru care să evolueze și în Liga 2, potrivit Doardinamo.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Botoșaniul se află sub Cod Galben în această dimineață!

astăzi, 08:10

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru județul Botoșani, valabil până la ora 10:00. Din această cauză, pe drumurile din localitățile menționate se va reduce vizibilitate...

Calendar ortodox, 5 octombrie: Sf. Mc. Haritina; Sf. Cuv. Daniil şi Misail de la Mănăstirea Turnu

astăzi, 08:00

Sfânta Haritina a trăit pe vremea lui Diocleţian (284-305) şi a comitelui Dometie. Rămasă orfană de tânără, a fost luată ca slujnică în casă de un om bun şi milostiv pe c...

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...