Antrenorul Marius Croitoru și un jucător al FC Botoșani, suspendați și amendați de Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei FC U Craiova 1948, Marius Croitoru, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 320 de lei, miercuri, de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în urma eliminării sale la meciul din prima etapă a Superligii.

Croitoru a primit al doilea cartonaş galben în min. 45 al partidei dintre Farul Constanţa şi FC U Craiova (2-1), ambele avertismente fiind acordate pentru proteste.

Două jocuri suspendare a primit şi mijlocaşul Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova), eliminat direct în meciul din Bănie cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (2-2), desfăşurat sâmbătă. Mateiu a fost sancţionat şi cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei, potrivit Agerpres.

Fotbaliştii Tiberiu Căpuşă (Chindia) şi Mateus Barbosa Santos (FC Botoşani) au primit suspendări de un joc şi amenzi de 740 de lei fiecare, după ce au fost eliminaţi în partida dintre FC Botoşani şi Chindia Târgovişte (3-2).

Clubul CFR Cluj a fost amendat cu 3.000 de lei, pentru faptul că nu a pus în executare o hotărâre a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor într-o speţă cu UTA Arad.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Botoșaniul se află sub Cod Galben în această dimineață!

astăzi, 08:10

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru județul Botoșani, valabil până la ora 10:00. Din această cauză, pe drumurile din localitățile menționate se va reduce vizibilitate...

Calendar ortodox, 5 octombrie: Sf. Mc. Haritina; Sf. Cuv. Daniil şi Misail de la Mănăstirea Turnu

astăzi, 08:00

Sfânta Haritina a trăit pe vremea lui Diocleţian (284-305) şi a comitelui Dometie. Rămasă orfană de tânără, a fost luată ca slujnică în casă de un om bun şi milostiv pe c...

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...