Valeriu Iftime a decis! Ce se întâmplă cu Mihai Teja, după patru eșecuri în ultimele cinci meciuri la FC Botoșani

Valeriu Iftime a decis! Ce se întâmplă cu Mihai Teja, după patru eșecuri în ultimele cinci meciuri la FC Botoșani

FC Botoșani traversează un moment greu, iar moldovenii sunt pe locul 12 în Liga 1 și nu au mai reușit să învingă de cinci meciuri în campionat.

FC Botoșani nu are parcursul așteptat în acest început de sezon, iar elevii lui Mihai Teja au bifat, printre altele, cel mai rușinos rezultat din ultimii ani, scor 0-7 cu Sepsi. Cu toate acestea, patronul Valeriu Iftime anunță că este dispus să continue pe mâna tehnicianului sosit în această vară în locul lui Marius Croitoru.

„Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el. 

Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Valeriu Iftime nu crede până nu vede un stadion nou la Botoșani

Omul de afaceri spune că încearcă de mai bine de 7 ani să rezolve pașii necesari pentru ca o arenă nouă să fie construită în Botoșani, dar că mereu s-a lovit de vorbe și nu de fapte.

Ba mai multe, Valeriu Iftime confirmă că anul trecut, toate procedurile au fost aproape finalizate, lipsind doar documentația din partea autorităților locale pentru ca proiectul să fie depus la CNI.

„Eu m-aș bucura foarte mult să se facă un stadion nou, vă dați seama. Mă lupt de 7 ani pentru asta, dar mereu au existat diverse probleme. Chiar și anul trecut au fost discuții și totul părea rezolvat, mai era un pas, dar mi-a spus domnul primar că nu poate termina documentația necesară pentru a fi trimisă la CNI.

Eu sper că după noile promisiuni, totul să se rezolve. Dar vă zic sincer, sunt sceptic. Până nu văd documentația rezolvată și trimisă la CNI...De acolo, mai sunt și alți pași de făcut, dar măcar să rezolvăm această problemă incipientă", a spus Valeriu Iftime, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

De duminică, polițiștii locali vor putea cere proprietarilor de mașini datele șoferilor și vor putea da amenzi în cazul refuzului

astăzi, 09:15
79

În cazul în care împrumută mașina, proprietarii vor trebui să transmită informații despre identitatea șoferului nu doar la solicitarea poliției rutiere, așa cum e în pr...

Anticorpii monoclonali, ineficienți în fața noilor variante de Coronavirus

astăzi, 09:07
48

Tratamentele pe bază de anticorpi monoclonali s-au dovedit ineficiente în faţa noilor variante dominante ale SARS-CoV-2, a avertizat, vineri, Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA), scri...

Calendar Ortodox: Sf. Mc. Mina, Ermoghen şi Evgraf (Dezlegare la pește)

astăzi, 08:46
54

Aceşti Sfinţi Mucenici au trăit în vremea împăratului Maximin Tracul (235-238) şi pentru că în Alexandria existau neînţelegeri între oameni, împăratul l-a t...