Aproximativ 200 de sportivi sunt așteptați la cea de a VI-a ediție a competiției de karate, Cupa MEIYO (fotogalerie)

Aproximativ 200 de sportivi sunt așteptați la cea de a VI-a ediție a competiției de karate, Cupa MEIYO (fotogalerie)

Pe 16 octombrie, începând cu ora 10:00, va avea loc în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani, cea de a VI-a ediție a competiției de karate, denumită CUPA MEIYO, însemnând „cupa de onoare”. Evenimentul sportiv este organizat de sensei Mihai Pușcașu, președintele Clubului Sportiv Kokoro din Botoșani.

Competiția este organizată atât pentru sportivii începători, cât și pentru cei avansați, pe grupe separate pentru masculin și feminin, cu vârste începând de la 5 ani și până la tineri de 17 ani. Vor fi și grupe de seniori, care vor lupta în sistem full contact.

La acest eveniment și-au anunțat prezența un număr de 170 de sportivi avansați, dar și începători, practicanți ai stilurilor de karate ISSHINRYU și karate Kyokushin, dar și de Jeet Kune Do și Kickboxing.


 

„Invităm publicul botoșănean, admiratori ai sportului de contact, să fie alături de noi începând cu ora 10 dimineața și să susțină sportivii participanți sau să vină însoțiți de copiii lor, pentru ca aceștia să poată vedea și apoi pentru a-i încuraja să practice și ei acest sport frumos. Accesul publicului este gratuit în tribune. Având în vedere că ultima competiție de luptă în Botoșani a fost organizată în anul 2019, în orașul Săveni, moment care a coincis cu inaugurarea sălii de sport, unde am avut peste 400 de sportivi participanți, vă pot spune că ne-a lipsit tuturor o competiție în care sportivii noștri să lupte, cum ar fi cea pe care urmează să o găzduim în mai puțin de două săptămâni”, a declarat sensei Mihai Pușcașu, președinte CS Kokoro din Botoșani și organizator al evenimentului.

De asemenea, acesta a mai punctat faptul că „perioada de pandemie și-a pus serios amprenta, inclusiv în sălile noastre de antrenament, fapt pe care îl deduc și din numărul mult mai mic al celor înscriși pentru această ediție, comparativ cu cele din trecut. Sperăm însă ca acesta să fie un start bun pentru noi și, în viitor, tinerii și copiii să se întoarcă în sălile de antrenament. Pe această cale doresc să reamintesc tuturor părinților cât de important este să ducem copiii la activități sportive și cât de multe beneficii pot avea toți cei care practică acest sport.”

Cluburile participante sunt C.S. KOKORO BOTOSANI în calitate de organizator și gazdă, C.S. HIKARU BACAU – Președinte Andreea MAZILU , C.S. SASORIKAY SUCEAVA – Președinte Alexandru Covasa,  C.S. SHINOBI IASI – Președinte Bogdan GRIGOROVICI, ACADEMIA DE KARATE IASI – Președinte Sava Stefan SUVAC, SPARTAN FIGHTERS Botoșani – Președinte Bogdan GORCEA , CS JUN FAN KUEN BOTOȘANI– Președinte Cătălin AMARIEI si CS SENSHI PIATRA NEAMT– Președinte Emanoil TARANTUS.

„Această competiție va avea, pe lângă emoțiile normale ale unei competiții, o încărcătură aparte, deoarece evenimentul este organizat într-o perioadă marcantă pentru clubul Kokoro, întrucât acest an este aniversar, împlinindu-se zece ani de la deschiderea oficială a activității noastre în orașul Botoșani, apoi Iași și Suceava, orașe în care încă mai păstrăm săli deschise și lucrăm cu copiii”, a declarat sensei Mihai Pușcașu.

Și-au anunțat prezența și președintele Consiliului Județean, Doina Federovici și primarul municipiului  Botoșani, Cosmin Andrei.

De asemenea, fiind o ediție aniversară, am pregăti și câteva surprize pentru sportivii participanți, care vor face evenimentul să fie și mai frumos și, sperăm ca toți participanții să se simtă bine la noi și să ne onoreze cu prezența și în edițiile viitoare”, a adăugat președintele CS Kokoro din Botoșani.

Mai multe informații despre acest sport și despre Clubul Sportiv Kokoro din Botoșani pot fi aflate pe pagina de Facebook a clubului sportiv, și anume CS Kokoro Botoșani.












 

(Foto ARHIVĂ)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
645

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
967

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
448

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...