Universitatea Craiova – FCSB, astăzi de la ora 21:00

Universitatea Craiova vine cu un total de 35 de puncte, după două victorii în ultimele meciuri, atât acasă cât și în deplasare, situându-se pe locul 4 în clasament.
Cu două puncte mai mult decât echipa lui Eugen Neagoe și la doar 1 punct de locul 2, FCSB se află pe 3, ultimul loc ce oferă posibilitatea accederii în Conference League, cu condiţia ca Sepsi să câştige Cupa României.

„Este un meci greu şi trebuie să dăm măsura valorii noastre. Şi pentru jucători este important. De la portar, la atacant, la rezerve! Ăsta este un meci important, restul sunt examene parţiale, să spunem aşa. Nu există în acest play-off favoriţi sau nefavoriţi”, a declarat Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova (sursa: sport.hotnews.ro)
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Din 2014, de la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă, cele două echipe s-au mai întâlnit de 31 de ori în principala competiţie internă, de 20 de ori s-au impus bucureştenii, de șase ori au câştigat oltenii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Primul meci din intervalul amintit a avut loc pe 2 august 2014, FCSB - Universitatea Craiova 3-1, marcatori Adi Popa, Lucian Sânmărtean, Fernando Varela, respectiv Andrei Ivan.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 29 octombrie 2017, Universitatea Craiova - FCSB 2-5.
Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a fost pe 18 martie 2023, FCSB - Universitatea Craiova scor 1-1.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Universitatea Craiova – FCSB, echipele probabile:

CSU CRAIOVA: 21. L. Popescu - 2. Vlădoiu, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 12. Ndong - 8. Mateiu, 6. Screciu - 7. Câmpanu, 10. Baiaram, 9. A. Ivan - 20. Markovic
REZERVE: 1. Lazar, 3. B. Mitrea, 15. Badelj, 17. Rivaldinho, 19. Koljici, 23. Căpățână, 24. Roguljici, 31. Ișfan
ABSENȚI: Vătăjelu (accidentat), Bancu (în recuperare), Al. Crețu (suspendat)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 5. Dawa, 17. I. Cristea, 33. Radunovici - 27. Olaru, 8. Șut, 10. Oct. Popescu - 98. Cordea, 96. Compagno, 7. Fl. Coman
REZERVE: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 19. Omrani, 23. Ov. Popescu, 80. Radaslavescu
ABSENȚI: Tamm, Edjouma (accidentați)
ANTRENOR: Elias Charalambous

Universitatea Craiova – FCSB se va disputa astăzi, 30 aprilie, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova începând cu ora 21:00.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...