Petrolul – FC Botoșani 1-0! Adio Europa

FC Botoșani a cedat în duelul cu Petrolul, scor 1-0, după ce învinsese echipa în meciul din returul sezonului regulat cu 5-0.

Budescu a marcat singurul gol al meciului, în prelungiri, din penalty.

Fazele meciului

min. 90+9: Gol Petrolul! Budescu execută impecabil și aduce victoria echipei sale.

min. 90+8: Penalty pentru Petrolul! Pius l-a faultat în careu pe Papp, centralul Szabolcs Kovacs a analizat faza la monitorul VAR și a dictat lovitură de la 11 metri.

min. 78: O nouă ratare uriașă a Petrolului. Țicu aruncă de la margine direct în careu, la Irobiso, care ratează, însă, preluarea și îi permite lui Ducan să intervină.

min. 68: Servit excelent de Jefferson pe contraatac, Grozav caută poarta de la marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă.

min. 64: Țicu încearcă să-l surprindă pe Ducan cu un corner executat direct pe poartă, dar goalkeeperul formației oaspete este atent și respinge.

min. 45+3: Pauză pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

min. 29: Ducan ratează ieșirea din poartă după o lovitură de la colțul terenului, mingea îi revine aceluiași Jefferson, care reia spre poartă din interiorul careului, dar nici de această dată nu nimerește țintă.

min. 26: Petrolul răspunde prin Jefferson, care reia periculos cu capul dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, dar nu prinde cadrul porții.

min. 25: Servit în interiorul careului de Florescu, Roma preia și șutează năprasnic, la colțul scurt, dar ia la țintă bara transversală.

min. 21: Ocazie pentru FC Botoșani. Florescu caută poarta dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă.

min. 1: Fluier de start.

Echipele de start

Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Doua, Seto, Jair, Ţicu – Borţa, Irobiso, Grozav

Rezerve: Leitner, Jefferson, Budescu, Tucaliuc, Purtici, Paşov, R. Grigore, L. Dumitriu, Bratu

Antrenor: Florin Pîrvu

Botoşani: Ducan – Petro, Pius, Şeroni, Ţigănaşu – Dican – Dragu, Ed. Florescu, Ivanov, Mailat – M. Roman II

Rezerve: Pap, Golofca, Mboko, S. Camara, Patache, Cioiu, Sadiku, Pinson, Burlacu

Antrenor: Flavius Stoican

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...