Un sportiv din Botoșani, pe podium cu naţionala României la turneul „Nation to Nation” din Ungaria

Sportivul din Botoșani a participat cu lotul naţional U15 la tradiţionalul turneu pe echipe „Nation to Nation”, din Ungaria.

Un sportiv din Botoșani, pe podium cu naţionala României la turneul „Nation to Nation” din Ungaria

Competiţia a reunit la start 12 formaţii dintre care 9 echipe naţionale: Ungaria, Serbia, Croaţia, Slovenia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Slovacia şi România.

La final, juniorii din România au ocupat locul al doilea cu 4 victorii (5-4 cu Slovenia, 5-4 cu Bulgaria, 5-4 cu Serbia, 6-3 cu Cehia) şi o înfrângere (3-6 cu Polonia).

Naţionala României, care a participat la concursul de la Pecs, din Ungaria, a fost formată din următorii sportivi: Irina Gherasim (CSU Galaţi), Sara Bordeianu (Siderurgistul Galaţi), Andreea Costache (CSO Voluntari), Alexia Miron (Interfast Bacău), Claudiu Răileanu (CS Botoşani), Ionuţ Nistor (Siderurgistul Galaţi), Victor Vizi şi Maxim Iacob (Kids Tâmpa), precum şi cei doi antrenori Dorel Badiu şi Dan Stegaru.

Clubul Sportiv Botoșani a fost reprezentat de cel mai bun sportiv al secției de badminton, Claudiu Răileanu. La începutul acestei luni, la Campionatul Național de Badminton U15 de la Timișoara, Claudiu Răileanu a obținut două medalii de bronz la probele de dublu băieți și dublu mixt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trofeul Festivalului „Mărțișor dorohoian” merge la Iași, au concurat și două eleve din județul Botoșani! (foto)

astăzi, 08:16
20

În perioada 29 februarie - 1 martie 2024, municipiul Dorohoi a fost gazda unui Festival de renume național și cu veche tradiție deja, aflându-se la a 40-a ediție. Este vorba de Festiva...

Calendar Ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Eutropie, Cleonic şi Vasilisc

astăzi, 07:56
13

Eutropie şi Cleonic erau fraţi, iar Vasilisc era nepot al Sfântului Teodor. Fiind creştini şi propovăduitori ai credinţei, au fost prinşi împreună cu Sfântul Teodor şi &icir...

Botoșănenii din Spania vor putea primi dublă cetățenie!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
150

Acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania va deveni realitate „în curând”, susține premierul Marcel Ciolacu, în urma unei înt...