Un sportiv din Botoșani, pe podium cu naţionala României la turneul „Nation to Nation” din Ungaria

Sportivul din Botoșani a participat cu lotul naţional U15 la tradiţionalul turneu pe echipe „Nation to Nation”, din Ungaria.

Un sportiv din Botoșani, pe podium cu naţionala României la turneul „Nation to Nation” din Ungaria

Competiţia a reunit la start 12 formaţii dintre care 9 echipe naţionale: Ungaria, Serbia, Croaţia, Slovenia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Slovacia şi România.

La final, juniorii din România au ocupat locul al doilea cu 4 victorii (5-4 cu Slovenia, 5-4 cu Bulgaria, 5-4 cu Serbia, 6-3 cu Cehia) şi o înfrângere (3-6 cu Polonia).

Naţionala României, care a participat la concursul de la Pecs, din Ungaria, a fost formată din următorii sportivi: Irina Gherasim (CSU Galaţi), Sara Bordeianu (Siderurgistul Galaţi), Andreea Costache (CSO Voluntari), Alexia Miron (Interfast Bacău), Claudiu Răileanu (CS Botoşani), Ionuţ Nistor (Siderurgistul Galaţi), Victor Vizi şi Maxim Iacob (Kids Tâmpa), precum şi cei doi antrenori Dorel Badiu şi Dan Stegaru.

Clubul Sportiv Botoșani a fost reprezentat de cel mai bun sportiv al secției de badminton, Claudiu Răileanu. La începutul acestei luni, la Campionatul Național de Badminton U15 de la Timișoara, Claudiu Răileanu a obținut două medalii de bronz la probele de dublu băieți și dublu mixt.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pisoi salvat de pompierii botoșăneni, o femeie a sunat la 112!

astăzi, 20:50
51

 O femeie, locatară a imobilului, a auzit mieunatul disperat al puiului de pisică și, neputând interveni singură, a apelat la 112 pentru a solicita ajutor.La fața locului s-au depl...

Bărbat dintr-o comună din Botoșani, prins în trafic băut și conducând mopedul fără permis!

astăzi, 20:08
77

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.Întrucât acesta emana halenă alcoo...

Peste 50 de copii reuniți în tabără la Agafton au învățat de la pompieri cum să prevină incendiile! (foto)

astăzi, 19:13
89

De această dată, salvatorii au răspuns invitației Direcției Județene pentru Sport și Tineret, participând la Tabăra Militară de Airsoft din Agafton. Evenimentul a reunit peste 50 de cop...