Un fost sportiv din lotul național de gimnastică antrenează la Săveni!

Astăzi, 18 noiembrie, în premieră în nordul Moldovei, are loc Concursul de Gimnastică Artistică „Cupa Săveni”, la care participă aproape 100 de sportivi.

Adrian Bucur a practicat gimnastica de performanță timp de 20 de ani. A început la Târgu Mureș, ulterior a fost selecționat la Lotul național de juniori, urmând cu cel de seniori. Deține numeroase premii, medalii și diplome de participare în cadrul concursurilor naționale, europene, mondiale, chiar și la Olimpiadă.

În ultimii ani a activat ca antrenor de gimnastică de performanță în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Își dorește să descopere noi talente pentru a le valorifica. Pentru Adrian Bucur, pasiunea pentru gimnastică nu cunoaște limite.

A înființat propriul club, CS Adrian Bucur, dar este antrenor și la Academia de Gimnastică ”Unirea” Săveni.

Primăria Orașului Săveni și CS Adrian Bucur, în parteneriat cu Asociația Județeană de Gimnastică Botoșani, Clubul Sportiv „Unirea” Săveni și Asociația Culturală Arlechin, își propun un model de educație prin sport, considerat de primarul Relu Petru Tîrzioru ”un model care pune accent pe încurajarea și dezvoltarea armonioasă a personalității copiilor, elevilor și tinerilor prin promovarea mişcării şi cultivarea gustului pentru participare la competiţii în comunitate și familie ca mijloc de dezvoltare individuală şi de combaterea a efectelor nocive ale sedentarismului şi lipsei de mişcare, precum și dezvoltarea fenomenului voluntariatului în sport şi a implicării animatorilor locali și regionali în circuitul sportiv de amatori și performanță”.

Concursul de Gimnastică Artistică „Cupa Săveni”, la care vor participa 92 de gimnaști juniori (fete și băieți), este primul eveniment sportiv organizat în cadrul turneului național Sport Tour Amatur România (STAR GYM).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...