Un fost jucator al Legiei stie cheia succesului impotriva romanilor: "Contraatacul. Legia nu trebuie sa aiba probleme in Romania"

Un fost jucator al Legiei stie cheia succesului impotriva romanilor: "Contraatacul. Legia nu trebuie sa aiba probleme in Romania"

   magazynpilkarz.pl

Fostul jucator al Legie intre anii 1998 si 2002, Maciej Murawski, ii atentioneaza pe actualii jucatori polonezi ca trebuie sa-si foloseasca experienta europeana in partida de maine seara de la Botosani, pentru a se califica in turul trei al Europa League.

Maciej Murawski spune ca in mod sigur Botosaniul va ataca, astfel ca jucatorii Legiei trebuie sa profite pe contraatac.

"Legia trebuie sa foloseasca experienta sa in cupele europene. Botosaniul nu are nimic de pierdut si ma astept ca romanii sa atace, jucand si pe teren propriu. Se anunta caldura mare si umiditate ridicata, echipele de acolo fiind obisnuite cu asa ceva. Cu toata acestea Legia nu ar trebui sa aiba probleme in a castiga meciul, pentru a se califica in etapa urmatoare. Pentru mine cheia succesului este contraatacul.", a spus Maciej Murawski pentru sport.pl.

Acesta nu-si explica reactia fanilor de la finalul meciului cu FC Botosani din tur, atunci cand fotbalistii Legiei au fost huiduiti.

"Ce s-a intamplat la finalul meciului cu cei de la Botosani a fost ceva de neinteles. Jucatorii nostri au dominat adversarul la toate capitolele, insa fanii au uitat ca in Europa League nu joaca amatorii", a incheiat Maciej Murawski.

 

Spune-ne opinia ta