Exemplu pentru FC Botosani! Moldovenii de la Milsami Orhei au eliminat-o pe Ludogoreț din UCL! VIDEO

Exemplu pentru FC Botosani! Moldovenii de la Milsami Orhei au eliminat-o pe Ludogoreț din UCL! VIDEO
Steaua a scăpat de unul dintre cei mai dificili adversari pe care îi putea întîlni în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Ludogoreț a fost eliminată de Milsami Orhei în turul doi preliminar.

Bulgarii care au oprit-o pe Steaua anul trecut din drumul spre grupele Champions League au fost scoși din Europa de echipa lui Romeo Surdu, absent la partida retur. După un 1-0 neașteptat la Razgrad, moldovenii au recidivat pe teren propriu, impunîndu-se cu 2-1, potrivit gsp.ro.

Wanderson deschisese scorul în minutul 25, însă gazdele au revenit imediat pe tabelă prin Andronic, după o pasă a lui Cristi Bud. Deși au evoluat în inferioritate numerică pentru ultimele 17 minute, Cojocari fiind eliminat, moldovenii au mai punctat prin Racu cu un minut înainte de final.

Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț, în timp ce Prepeliță a fost schimbat în minutul 63. La Milsami, Bud a fost înlocuit în minutul 87.

Milsami profită de statutul de cap de serie al lui Ludogoreț, iar în turul trei preliminar va evolua în fața unui adversar facil, învingătoarea dintre Skenderbeu și Crusaders. Moldovenii pot întîlni Steaua în play-off.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
14

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
177

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
343

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...