Un egal cat o victorie! CSS Botosani s-a calificat la Turneul Semifinal, dupa 3-3 cu CSMS Iasi - FOTO

Un egal cat o victorie! CSS Botosani s-a calificat la Turneul Semifinal, dupa 3-3 cu CSMS Iasi - FOTO
Elevii lui Daniel Schiopu s-au calificat, duminica dupa-amiaza, la Turneul Semifinal al Campionatului National de Juniori Republicani ,ce va avea loc cel mai probabil la Mogosoaia.

Echipa de fotbal CSS Botosani `97 a remizat, scor 3-3 cu CSMS Iasi, dupa ce la pauza au fost condusi cu 1-3. Pentru iesenii pregatiti de Danut Munteanu au marcat Baciu, Balan si Boiciuc, in timp ce pentru botosaneni au punctat Cotiuga, iar in repriza a doua Burlacu a marcat doua goluri importante, care au adus calificarea in faza urmatoare.

CSS Botosani si CSMS Iasi au acumulat 10 puncte in clasament inainte de ultima etapa si merg la brat la Turneul Semifinal, indiferent ce se va intampla in meciurile de saptamana viitoare.

CSS Botosani este singurul Club Sportiv Scolar care a ajuns sa dispute meciurile din aceasta etapa intermediara si implicit singurul care a ajuns la Turneul Semifinal.

Urmeaza ca Federatia Romana de Fotbal sa traga la sorti meciurile din faza urmatoare pe data de 27 mai, iar meciurile Turneului Semifinal vor avea loc intre 31 mai si 4 iunie.



























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
49

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
96

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
46

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...