Transferul lui Morutan la FCSB este in impas: ”Nu ne-am înțeles”
SPORT

Transferul lui Olimpiu Moruțan la FCSB nu e încă rezolvat. Gigi Becali susține că nu a ajuns încă la un acord cu Valeriu Iftime, privind procentele pe care ar urma să le primească moldovenii la un eventual transfer de la FCSB al jucătorului. Declaraţiile finanţatorului surprind, ţinând cont că duminică anunţase că sunt şanse 90% să se facă mutarea.

Transferul lui Morutan la FCSB este in impas: ”Nu ne-am înțeles”

Becali a devăzulit că suma de transfer a fost stabilită la 700.000 de euro, dar rămâne să mai negocieze în privința procentelor, finanțatorul moldovenilor cere 25% dintr-un eventual transfer.

”Nu este adevărat. Nu ne-am înțeles. Am rămas la procente. Nu s-a semnat încă tranzacția. Eu îi dau lui Gică 20%, și el a zis că el vrea 25%, eu nu dau la nimeni 20%, cu Gică e altceva. La sumă ne-am înțeles, suma e de 700.000 de euro, dar la procente nu ne-am înțeles. Eu risc acum. Eu iau jucătorul și vi-l las un an. Eu vreau să fac afaceri. Acum eu nu am nevoie de Moruțan”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Mi se pare că Moruțan costă foarte mult și nu cred că ar putea fi titular la Steaua în momentul de față”, a spus și Helmuth Duckadam.

Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat de ce nu poate juca Moruțan în acest moment la echipa antrenată de Nicolae Dică și a enumerat jucătorii pe care se bazează pentru regula U21.

”Acum îl avem pe Man, pe Benzar, pe Grecu, avem 3 jucători. Plus că-l mai avem pe Vlad, care va mai intra și el puțin câte puțin în meciurile mai ușoare ca să se obișnuiască”, susține Becali.

Mijlocașul de 18 ani și-a început cariera la Universitatea Cluj, iar la începutul sezonului a fost transferat de FC Botoșani.

19 meciuri are Moruțan în tricoul actualei sale echipe în acest sezon.

400.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
52

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
74

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
368

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...