Timisorenii s-au plimbat prin Parcul Eminescu, in cautarea "gurii de oxigen" de care au nevoie pentru salvarea de la retrogradare! FOTO
SPORT

Timisorenii s-au plimbat prin Parcul Eminescu, in cautarea "gurii de oxigen" de care au nevoie pentru salvarea de la retrogradare! FOTO
Potrivit normelor impuse de Uniunea Europeană, municipiul Botoşaniul este singurul oraş din ţară care îndeplineşte regulile privind suprafaţa optimă de spaţiu verde. 

Oraşul este plin de parcuri şi insule de verdeaţă, avand cel mai curat aer dintre orasele din Romania, iar acest lucru a ajuns si la urechile celor de la ACS Poli Timisoara.

Jucatorii timisoreni s-au plimbat, luni dimineata, in Parcul Mihai Eminescu, in cautarea "gurii de oxigen" de care au nevoie pentru a salva echipa de la retogradarea in liga secunda. 

"Și Poli, și Botoșani trec printr-o perioadă nu foarte bună. Rezultatele vorbesc de la sine, nici nu trebuie să ne uităm la joc. Suferim după puncte, va fi o deplasare extrem de grea. Avem ocazia ca la Botoșani să mai spălăm din înfrângerea suferită cu Petrolul. Vom evolua în fiecare meci ca și cum ar fi ultimul. Vom aborda partida la victorie, pentru că stăm prost în această perioadă. Matematic avem posibilitatea să ne salvăm", a declarat Petre Grigoras la conferinta de presa.

Partida dintre FC Botosani si Poli Timisoara va avea loc astazi incepand cu ora 18:00.











 

 

Spune-ne opinia ta