FC Botosani a obtinut cea mai clara victorie in Liga 1, 6-1 cu Poli Timisoara! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani a obtinut cea mai clara victorie in Liga 1, 6-1 cu Poli Timisoara! FOTO, VIDEO
FC Botosani s-a impus, luni seara, impotriva celor de la ACS Poli Timisoara cu scorul de 6-1, reusind sa obtina cea mai clara victorie de la promovarea in Liga 1. 

Botosanenii au deschis scorul in minutul 21 prin Gabriel Vasvari, care a punctat dintr-o lovitura de la 11 m, obtinuta de Istvan Fulop. In minutul 38, centralul Andrei Chivulete a dictat eronat o lovitura de pedeapsa pentru timisoreni, iar Goga a punctat pentru 1-1, acesta fiind cu scorul pauzei.

In repriza a doua botosanenii au iesit mult mai motivati de la cabine, iar in minutul 51, capitanul Michael Ngadeu a marcat cel de-al cincilea gol al sau in acest sezon, tot cu capul si tot in urma unui corner, ducand scorul la 2-1.

A urmat mai apoi schimbarile inspirate efectuate de cuplul Bejan-Bordeanu, care l-au introdus pe Matulevicius in locul lui Hadangy si pe Bujor in locul lui Ivanovici, iar Carralero a intrat in locul lui Fulop. Toate schimbarile pe cartea atacului, iar acest lucru s-a vazut imediat. Matulevicius a marcat doua goluri in 7 minute, dupa care Bujor si-a facut debutul la FC Botosani cu un gol marcat in minutul 79. 

Gonzalo Cabrera si-a incoronat evolutia buna din acest meci cu un gol cu capul reusit in minutul 80, stabilind astfel si scorul final, 6-1.



In urma acestei victorii, FC Botosani acumuleaza 20 de puncte, fiind la doua puncte in spatele celor de la FC Voluntari.
 
FC Botosani: Plamen Iliev, Florin Plămadă, Petre Ivanovici, Michael Ngadeu Ngadjui (cpt.), Gonzalo Cabrera, Stelian Cucu, Andrei Patache, Istvan Fulop, Nicolae Muşat, Attila Hadnagy şi Gabriel Vaşvari.
Rezerve: Răzvan Pleşca, Vlad Bujor, Alexandru Ichim, Fernando Carralero, Marius Tomozei, Deyvidas Matulevicius.

ACS Poli Timisoara: Ram Strauss, Cristian Bocşan, Claudiu Iordache, Manuel Torres, Dan Popescu, Ovidiu Popescu, Cristi Bărbuţ, Dorin Goga (cpt), Javier Hernandez, Fernando Llorente şi Robert Elek.
Reverve: George Smaranda, Cătălin Doman, Gabriel Cânu, Cristian Melinte, Alex Tchuimeni- Nimely, Elvis Pisas şi Miguel

 





















 

 

Spune-ne opinia ta